ButikerKontakt

Viva karmstol

Inred matplatsen med ursnygg, avslappnad lyx. Viva karmstol har en formskön, arbetad design. Stolens mjuka, runda, luftiga linjer, förstärker trevlighetskänslan runt matbordet veckans alla dagar!

Viva stol är bekväm och komforten höjs ytterligare av stolens karmar, som du kan vila armarna på. Armstöden ger också en ombonad känsla.

Stolen är klädd i svart vintage konstläder. Materialet är lätt att torka av. De rundade benen är i matt svartlackad metall.

Viva passar dig som vill ha en modern stol, som är lätt att hålla ren. Viva är också en intressant solitär i hallen eller vid skrivbordet.

Stolen säljs i 2-pack, priset avser per styck.
1 390 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Svart
Bredd54
Djup55
Höjd82
Sitthöjd48.5
Sittdjup45.5
MaterialKonstläder
KomfortMedium
Tillverkad iAsien

Skötselråd för läder

Läder är ett levande och fantastiskt material med naturliga variationer och färgskiftningar. Ju finare läder, desto behagligare och mjukare, men även mindre behandlat vilket leder till ett känsligare material.

Allmänna skötselråd för läder:

  • Innan en möbel i läder ska användas är det bra att behandla den med Leather Protection Cream som gör lädret tåligare mot fläckar, ger bättre slitstyrka och bibehåller ett mjukt och smidigt läder.
  • Undvik att placera en möbel i läder under direkt solljus eller för nära en värmekälla. Detta för att förhindra att lädret torkar ut eller bleknar.
  • Vid en vanlig rengöring av en lädermöbel räcker en torr mjuk trasa. Använd aldrig dammsugaren eftersom den kan repa ytan.
  • Du bör regelbundet använda läderkräm och läderolja beroende på lädrets skick. Se till att använda rätt rekommenderade produkter för lädervård, beroende på skinn.
play