2024 - 4 - 23

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Calypso fåtölj läder med fotstöd

Calypso fåtölj läder med fotstöd

Print this page
Calypso är en reclinerfåtölj i premiumkvalitet med maximal komfort. Den har funktioner såsom elektrisk steglös lutning av rygg, flip-up pall och manuellt ställbart nackstöd. Ryggens lutning och fotstödet justerar du mjukt och steglöst genom elektrisk styrning. Nackstödet kan justeras i höjd och vinkel, för att du ska få en riktigt bekväm stund av avkoppling. Fåtöljen Calypso har också en snurrfunktion. Den har omsorgsfullt vackra detaljer, så som ekträ på sidorna och matchande fot i ek .

Det här är en riktigt fin och kvalitativ fåtölj i dansk design, för dig som vill satsa på hur du sitter och kopplar av!
Läs mer
22 495 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 7-8 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Svart
Bredd76
Djup84
Höjd115
Sitthöjd48
Sittdjup52
Volym0.73
MaterialLäder
Tillverkad iEuropa
Tygets namnSemi/semi
Tygets färgSvart
Komfort
 • Medium
Storlek
 • Medium
MöbeltypLäderfåtölj
VarumärkeHjort Knudsen

Detaljerad information

I vår webshop kan du köpa fåtöljen i svart semianilinläder, med sidor och fot i oljad ek. Lädret är mycket mjukt och följsamt. Det är lätt att rengöra med en lädervårdsprodukt. Om du önskar ett annat läder, tyg eller färg, är du varmt välkommen in i en av våra butiker!

För mer information, se faktabladet nedan.

Det finns flera fina egenskaper hos en läderfåtölj:

Hållbarhet: Läder är ett naturligt slitstarkt material som är känt för sin hållbarhet. En fåtölj i läder kan stå emot daglig slitage och hålla sig i gott skick under många år. Lädret är också resistent mot fläckar och spill, vilket gör det enklare att rengöra och underhålla.

Stil: Läder ger en klassiskt elegant look till en fåtölj och kan passa in i många olika inredningsstilar. 

Komfort: Läder är ett mjukt och följsamt material som formar sig efter din kropp när du sitter i fåtöljen. Det ger en bekväm och avslappnande sittupplevelse. 

Enkel att underhålla: Fåtöljer i läder är lätta att rengöra och underhålla. Det räcker oftast med att torka av dem med en fuktig trasa för att hålla dem rena och fräscha. 

Ladda ner

 • Calypso faktablad.pdf

  Klicka här

Skötselråd för läder

Läder är ett levande och fantastiskt material med naturliga variationer och färgskiftningar. Ju finare läder, desto behagligare och mjukare, men även mindre behandlat vilket leder till ett känsligare material.

Allmänna skötselråd för läder:

 • Innan en möbel i läder ska användas är det bra att behandla den med Leather Protection Cream som gör lädret tåligare mot fläckar, ger bättre slitstyrka och bibehåller ett mjukt och smidigt läder.
 • Undvik att placera en möbel i läder under direkt solljus eller för nära en värmekälla. Detta för att förhindra att lädret torkar ut eller bleknar.
 • Vid en vanlig rengöring av en lädermöbel räcker en torr mjuk trasa. Använd aldrig dammsugaren eftersom den kan repa ytan.
 • Du bör regelbundet använda läderkräm och läderolja beroende på lädrets skick. Se till att använda rätt rekommenderade produkter för lädervård, beroende på skinn.
play