ButikerKontakt

Hamilton fåtölj

Hamilton är en stilren och elegant fåtölj med pall, där du ställer in lutningen i ryggen med hjälp av en spak på höger sida. Ryggstödet formas efter ryggen när du fäller det bakåt. Fåtöljen har också det där lilla extra: nackstödet är justeras fram automatiskt när du fäller ryggen - detta ger en superkomfort! Fotpallen ökar komforten ytterligare och ger vila till benen.
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

11 995 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Brun
  • Mörkgrå
  • Ljusgrå
Bredd77
Djup88
Höjd104
Sitthöjd47
Sittdjup52
MaterialFårskinn
Komfort
  • Medium

Detaljerad information

Hamilton är tillverkad med sits i formgjuten kallskum, vilket ger en stabil sittkomfort med lång hållbarhet.

Fåtöljen finns i mörkgrått fårskinn med svart tyg på sidorna, ljusgrått fårskinn med grått tyg och nougatfärgat fårskinn med nougatfärgat tyg. Underredet är i borstad metall. Till fåtöljen medföljer armstödsskydd, som du kan sätta på för att vara extra rädd om fårskinnet.

Fårskinn är ett naturmaterial som är naturligt smutsavvisande. En annan fördel är att det värmer vid kyligt väder och har en svalkande effekt när det är varmt. Se fram emot många sköna, långa kvällar i fåtöljen, året runt!  

Fårskinnen kommer från uppfödare som uppfyller krav på etisk djurhållning. Fårskinnen kommer från djur som i första hand föds upp som köttdjur och där skinnen som annars skulle kasserats vidareförädlas.  

Maxvikt för kroppsvikt i fåtöljen är 120 kg.

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare så kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder så förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för fårskinn

Den unika och härliga kombinationen av läder på ena sidan och ull på den andra erbjuder flera fördelar. Fårskinnet reglerar temperaturen på ett naturligt sätt. I kyligt väder värmer den gott och i värme så har den en svalkande effekt. Fårskinn är slitstarka och naturligt smutsavstötande och varje fårskinn är unikt samt åldras olika.

Allmänna skötselråd för fårskinn:

  • Vid lätt nedsmutsning, använd en klädvårdsrulle, dammsug och torka av med ljummet vatten på fuktad tvättsvamp.
  • Vid svår nedsmutsning kan man i vissa fall tvätta den i maskin i 30 grader under kemtvätt- eller ullprogrammet (ej ekologiska fårskinn). Läs tvättråden som följer med skinnet för att se om skinnet går att tvätta i maskin.
  • Undvik direkt solsken då det kan ge färgförändringar i ullen.
  • Fårskinn får aldrig strykas och heller inte användas med blekmedel.
  • Lufta skinnet regelbundet för att bibehålla ett fräscht fårskinn.