ButikerKontakt
  • Hem
  • Kampanjer
  • Hamilton fåtölj

Hamilton fåtölj

Hamilton är en stilren och elegant fåtölj med pall, där du ställer in lutningen i ryggen med hjälp av en spak på höger sida. Ryggstödet formas efter ryggen när du fäller det bakåt. Fåtöljen har också det där lilla extra: nackstödet är justeras fram automatiskt när du fäller ryggen - detta ger en superkomfort! Fotpallen ökar komforten ytterligare och ger vila till benen.

Hamilton är tillverkad med sits i formgjuten kallskum, vilket ger en stabil sittkomfort med lång hållbarhet.

Fåtöljen finns i mörkgrått fårskinn med svart tyg på sidorna, ljusgrått fårskinn med grått tyg och nougatfärgat fårskinn med nougatfärgat tyg. Underredet är i borstad metall. Till fåtöljen medföljer armstödsskydd, som du kan sätta på för att vara extra rädd om fårskinnet.

Fårskinn är ett naturmaterial som är naturligt smutsavvisande. En annan fördel är att det värmer vid kyligt väder och har en svalkande effekt när det är varmt. Se fram emot många sköna, långa kvällar i fåtöljen, året runt!

Fårskinnen kommer från uppfödare som uppfyller krav på etisk djurhållning. Fårskinnen kommer från djur som i första hand föds upp som köttdjur och där skinnen som annars skulle kasserats vidareförädlas.


Maxvikt för kroppsvikt i fåtöljen är 120 kg.
10 495 kr
11 640 kr

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Ljusgrå
  • Mörkgrå
  • Brun
Bredd77
Djup88
Höjd104
Sittdjup52
MaterialFårskinn

Relaterade produkter

Wool & Hair Cleaner

Leather Master
245 kr