ButikerKontakt

Ambassadör kontinentalsäng

Jensen

Jensen Ambassadör kontinentalsäng lanserades 1996 och är en produkt som är mycket omtyckt. Ambassadör har en unik liggkomfort med fjädring i tre lager och en elegant design.
Läs mer
47 990 kr

Bredd

Komfort

Leveranstid 3-4 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Grå
Längd200

Detaljerad information

I kontinentalsängen hittar du det allra bästa i Jensens liggkomfort, med Jensen Pocket on Pocket Technology, vilket gör att kroppen sjunker djupare ner i madrassen och får all det nödvändigt stöd som kroppen behöver. Pocketfjädrarna i underfjädringen ger en stabil komfort utan störande sidorörelser. Sängen har dubbla madrasser med tre individuella Jensen Pocket fjädersystem. Sängarna har hela liggytor, utan hårda kanter i mitten.

Ramen har en Seamless textillösning, som täcker hela ramen och ger hela liggytor, utan hårda kanter i mitten. Sängens fyra ben istället för åtta, som är standard, bidrar till att ge sängen ett nytt, elegant och unikt uttryck.

I paketet ingår:
• Kontinentalsäng Ambassadör Seamless Base
• Bäddmadrass Sleep II
• 5 års totalgaranti och 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott.

I vår webshop kan du köpa sängen i grått tyg, i bredd 180 cm i medium, medium/fast och fast liggkomfort. Du är varmt välkommen till butiken, om du önskar annan bredd, färg, eller komfort.

Alla Jensen sängar är tillverkade i Norge och är Svanenmärkta. Det innebär att de:
• Klarar tuffa krav på råvaror som trä, metall, stoppning och plast.
• Innehåller minimalt med hälso- och miljöskadliga ämnen.
• Klädseln får inte innehålla flamskyddsmedel.
• Håller hög kvalitet.

Varumärke: Jensen

Sängmodell: Ambassadör

Produkt: Kontinentalsäng

Storlekar: Bredd 140-210 cm, längd 200 cm

Bredd 140 cm-210 cm, längd 210 cm

Fastheter: Mjuk, medium, fast, extra fast

Bäddmadrass: Sleep II

Skötselråd för säng och bäddmadrass

Ram-och ställbar säng
Sängen och bäddmadrassen kommer med tiden att formas efter din kropp då stoppningen och resåren mjuknar. För att få tillbaka en del av volymen och möjligheten att förlänga sängens livslängd behöver du behöver få in luft mellan vaddlagren. Detta gör du genom att vrida och vända på ramsängen en gång per år och ungefär två gånger per kvartal för bäddmadrassen.
Då ställbara sängar har rörliga delar är det normalt att det förekommer ljud när de regleras. Silikon eller smörjmedel på delarna kan minimera missljud.

Kontinentalsäng
En kontinentalsäng är uppbyggd i flera lager där mellanmadrassen endast ska vridas ett par gånger per kvartal, till skillnad från bäddmadrassen som både ska vändas och vridas ett par gånger per kvartal. Underbädden går inte att vända utan endast att vrida och detta bör göras en gång per år. Genom att vända och vrida på sina madrasser blir det jämnare slitage över hela sängen. Det medför även luft mellan madrassernas vaddlager som gör att sängen återfår en del av sin volym, förlänger sängens livslängd och komfort.

Bäddmadrass
Det är viktigt att du vänder och vrider på din bäddmadrass ett par gånger per kvartal för att den ska hålla längre. Genom att vrida och vända på madrassen får du in luft mellan vaddlagren så den kan få tillbaka så hög volym som möjligt.

Behandling av smuts och fläckar på säng och bäddmadrass
De delar i sängen samt bäddmadrassen som är försedda med möbeltyg rengörs med textilschampo. De bäddmadrasser med avtagbart fodral tvättas efter produktens anvisningar.

play