ButikerKontakt

Lady hörnsoffa

Lady ger dig en riktigt skön sittkomfort, med sin höga rygg och sittdynor i 38-kg kallskum, svept med polyeter. En sittriktig soffa för alla stunder! Sitsdynorna är fasta, vilket gör att soffan alltid har ett städat och propert intryckLady är tillverkad i en liten by i norra Skåne, som tillverkar soffor endast av högsta kvalité. Därför kan vi ge dig 10 års garanti för rambrott sittstomme och sättningar i sittdynor. Här visar vi hörnsoffan i tyg Tova grå, ett slitstarkt och trevligt tyg. Benen är i brun plast.

Ladyserien är byggbar och finns i både tyg och läder. Om du önskar ett annat tyg, färg, eller läder är du varmt välkommen in i någon av våra butiker, så hjälper vi dig vidare!
15 895 kr

Leveranstid 5-6 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av rådande pandemi)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Grå
Bredd224
Djup224
Höjd92
Sitthöjd44
Sittdjup52
Volym1.9

Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

  • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
  • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
  • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
  • Dammsug möbeln regelbundet.
play