ButikerKontakt

Villner snurrfåtölj med fotpall

Villner i brunt läder/konstläder är en populär fåtölj. Det är en trevlig och lättplacerad snurrfåtölj, där pallen gör komforten än mer bekväm. Villner finns även svart läder/konstläder och i grått tyg.
Färgåtergivningen på produkten kan skilja sig från skärm till skärm.
5 990 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 7-8 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av rådande pandemi)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Brun
Bredd78
Djup79
Höjd101
Sitthöjd50
Sittdjup48
Volym0.3
Materialläder/konstläder
Utseendesnurrfåtöl m pall

Skötselråd för läder

Läder är ett levande och fantastiskt material med naturliga variationer och färgskiftningar. Ju finare läder, desto behagligare och mjukare, men även mindre behandlat vilket leder till ett känsligare material.

Allmänna skötselråd för läder:

  • Innan en möbel i läder ska användas är det bra att behandla den med Leather Protection Cream som gör lädret tåligare mot fläckar, ger bättre slitstyrka och bibehåller ett mjukt och smidigt läder.
  • Undvik att placera en möbel i läder under direkt solljus eller för nära en värmekälla. Detta för att förhindra att lädret torkar ut eller bleknar.
  • Vid en vanlig rengöring av en lädermöbel räcker en torr mjuk trasa. Använd aldrig dammsugaren eftersom den kan repa ytan.
  • Du bör regelbundet använda läderkräm och läderolja beroende på lädrets skick. Se till att använda rätt rekommenderade produkter för lädervård, beroende på skinn.
play