2024 - 7 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Alma vinställ

Alma vinställ

Vinstället spelar roll! Horisontalläget förhindrar att korken torkar ut och att vinet oxiderar. Dessutom tillför vinställ en hejdundrande atmosfär till rummet! Alma vinställ har utrymme för förvaring av 56 vinflaskor. Det är ett säkert stilkort i mjuk, rundad industriell stil. Möbeln är rustikt elegant och sitter som en smäck i den moderna inredningen, likväl som den är ett effektfullt avbrott i den klassiska.

Vinstället är tillverkat i svart metall.

I Almaserien finns hylla, byrå, avlastningsbord, drinkvagn, vinställ och byrå.
Läs mer
4 400 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 3-4 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Vårt stora vinställ Alma är den perfekta lösningen för vinälskare som vill ha en stilren och funktionell lösning för att förvara sina viner. Dess rymliga och praktiska inredning gör att du kan förvara många flaskor på ett säkert sätt, samtidigt som det ger en elegant touch till din inredning. Det är en praktisk lösning som lyfter fram din vinsamling. Dess unika design ger en imponerande syn på dina viner och gör det enkelt att välja och servera dina favoritviner till dina gäster.

Så varför inte investera i Alma och ta din vinupplevelse till en helt ny nivå av stil och funktionalitet? Vinstället är både praktiskt och elegant och garanterar att du kommer att njuta av dess fördelar i många år framöver. Beställ ditt stora vinställ i skåp idag och förvara dina favoritviner på ett säkert och organiserat sätt, samtidigt som du ger en elegant touch till din inredning!

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik