• ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK! (Just nu kan det vara längre leveranstider pga. den rådande situationen i Ukraina)
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Sundborn klaffbord

Finns i flera färger

Ett klaffbord är ett praktiskt bord som enkelt göras större, eller mindre, genom att fälla upp eller ner klaffarna. Sundborn klaffbord passar både som ett högt härligt soffbord och som ett sideboard, med då en klaff nedfälld. Designen är enkel, historisk och bjuder på vackra snickeridetaljer.

Förlagan till Sundborn klaffbord har funnits i Karin och Carl Larssons hem i Sundborn.

Klaffbordet är tillverkat i furu. Vi vill att du ska få en känsla för träets skönhet i bordet och därför skymtar furuträets ådring igenom färgen på möbeln. Bordet finns i fyra färger: svart, vitt, grönt och rött. Hyllan är lackad och lätt att torka av.

Sundborn klaffbord är tillverkat av Svensk Trädesign i Fristad, ett litet familjeföretag med gediget kunnande i möbelhantverk.

I ett samarbete med Carl Larsson-gården har vi på Möbelmästarna tagit fram en unik kollektion vackra möbler i direkt tolkning av möblerna från gården i Sundborn. En möbelserie med den karaktäristiska färgpaletten från Karin och Carl Larssons hem, framtagen för att platsa både i det klassiska och det moderna hemmet.

Möblerna har en träffsäker, tydlig design i personlig stil och är samtidigt funktionella och anpassade för att ha en självklar plats i dagens hem. Plocka delar som du tycker om och blanda fritt med andra möbler, både gamla som nya, för att i Larssonsk anda skapa din alldeles egna stil.
3 790 kr

Beställningsvara. Slut på lager, längre leveranstid.

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Grön
Bredd72
Höjd73
Diameter72
MaterialFuru
LevererasMonterad
Tillverkad iSverige