ButikerKontakt

AirBreeze kontinentalsängpaket

AirBreeze

Banbrytande teknologi och högkvalitativa material gör att AirBreeze kontinentalsäng, når en helt ny nivå då det gäller ventilation och sovkomfort. Med AirBreeze får du en utvilande sömn, som lösgör spänningar och ger ny energi!
Läs mer
44 150 kr

Leveranstid 3-4 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Ljusgrå
Längd200
Bredd180
MaterialTyg
LevererasSemimonterad
Tillverkad iSverige

Detaljerad information

AVLASTANDE SUPPORT
Sängen har flera komfortzoner som mjukare axelparti och fastare höftparti. Den formar sig efter kroppen och ger stöd på rätt ställen.

NATURLIG RÖRELSEFRIHET
Materialen i sängen både anpassar och återhämtar sig snabbt vilket underlättar de naturliga rörelserna under sömnen.

BEHAGLIGT SOVKLIMAT
Perforeringar och kanaler i alla sängens mjuka delar bidrar till ett torrare och svalare sovklimat.

Med AirBreeze kontinentalsängpaket slipper du att välja fasthet på sängen, eftersom sängens olika lager som justerar komforten och som gör den följsam mot din kropp. Underdelen ”AirBase” med en 5-zoners funktion för att följa kroppens former och överdelen ”AirFeel” med en tryckavlastande och ventilerande egenskap. Sängen är svensktillverkad.

I paketet ingår:
• Kontinentalsäng 180 cm
• AirBreeze bäddmadrass
• AirBreeze djupknappad sänggavel
• Ben Design, 12 cm i metall

I vår webhop finns kontinentalsängpaketet i 180 cm bredd och i ljusgrå klädsel. Du är varmt välkommen till butiken, om du önskar annan bredd, eller färg.

Varumärke: AirBreeze

Sängmodell: Air Breeze kontinentalsäng

Produkt: Kontinentalsäng

Storlekar: 120-210 cm bredd, 200 cm längd. 180 cm bredd, 210 cm längd.

Färger: Beige, ljusgrå, svart

Bäddmadrass: AirBreeze bäddmadrass

Sängben: Design metall sängben, 12 cm

Skötselråd för säng och bäddmadrass

Ram-och ställbar säng
Sängen och bäddmadrassen kommer med tiden att formas efter din kropp då stoppningen och resåren mjuknar. För att få tillbaka en del av volymen och möjligheten att förlänga sängens livslängd behöver du behöver få in luft mellan vaddlagren. Detta gör du genom att vrida och vända på ramsängen en gång per år och ungefär två gånger per kvartal för bäddmadrassen.
Då ställbara sängar har rörliga delar är det normalt att det förekommer ljud när de regleras. Silikon eller smörjmedel på delarna kan minimera missljud.

Kontinentalsäng
En kontinentalsäng är uppbyggd i flera lager där mellanmadrassen endast ska vridas ett par gånger per kvartal, till skillnad från bäddmadrassen som både ska vändas och vridas ett par gånger per kvartal. Underbädden går inte att vända utan endast att vrida och detta bör göras en gång per år. Genom att vända och vrida på sina madrasser blir det jämnare slitage över hela sängen. Det medför även luft mellan madrassernas vaddlager som gör att sängen återfår en del av sin volym, förlänger sängens livslängd och komfort.

Bäddmadrass
Det är viktigt att du vänder och vrider på din bäddmadrass ett par gånger per kvartal för att den ska hålla längre. Genom att vrida och vända på madrassen får du in luft mellan vaddlagren så den kan få tillbaka så hög volym som möjligt.

Behandling av smuts och fläckar på säng och bäddmadrass
De delar i sängen samt bäddmadrassen som är försedda med möbeltyg rengörs med textilschampo. De bäddmadrasser med avtagbart fodral tvättas efter produktens anvisningar.

play