ButikerKontakt

Påslakanset Siri

Gripsholm

Sovrummet är det rum som vi spenderar mest tid i under dygnet. För att det ska kännas som kvalitetstid, välj påslakan med omsorg. Örngott och påslakan har vi närmst vår hud och därför påverkar även dessa din sömn.

Siri Percale bäddset ger bästa förutsättningar för att du ska sova gott! Det är tillverkat i 100% ekologisk bomulll. Signifikativt med percale är att väven är en tät väv, med tunt garn, vilket ger dig en lyxig känsla. Du upplever tyget svalt, slätt och krispigt mot huden. Örngottet har en fin vinge och en arbetad dekorationssöm, liksom påslakanet också har en dekorationssöm.
Läs mer
679 kr
849 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Storlek

Leveranstid 1-2 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Mörkgrå
  • Vit
  • Beige

Detaljerad information

I bäddsetet ingår det ett påslakan och ett örngott. Påslakanets finns i mått för enkeltäcke 150x210 cm och mått för dubbeltäcke 220x240 cm. Örngottets mått är 50x60 cm. Du väljer påslakansetet i vitt, beige och mörkgrått. I setet ingår ett påslakan och ett örngott för 150x210 cm, ett påslakan och två örngott för 220x240 cm.

Matcha fint med fler örngott Siri Percale!  

Påslakansetet är 100% ekologiskt och GOTS-certifierat. Global Organic Textile Standard (GOTS), är en märkning som garanterar att produkten är tillverkad enligt alla ekologiska kriterier genom hela kedjan - från bomullsfältet till den färdiga produkten.