ButikerKontakt

AirBreeze Ställbar säng beige

Air Breeze

AiBreeze ställbar säng i premiumkvalité, har en skön komfort och modern teknik. Med reglerbara leder i huvud- och fotände kan du anpassa din säng efter dina önskemål. I AirBreeze ställbara säng är det de olika lager av material som tillsammans justerar komforten och gör den följsam mot din kropp. Underdelen, AirBase, har en 5 zoners funktion följer kroppens former och den övre delen, AirFeel, har tryckavlastande och ventilerande egenskaper.
Läs mer
34 275 kr
Visa prishistorik

Bredd

Leveranstid 3-4 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Beige
Längd200

Detaljerad information

Till din ställbara säng ingår det även en multificka för förvaring av handkontroll och ex glasögon eller annat som du behöver ha nära till hands.Sängen styr du smidigt med den trådlösa handkontrollen. Den sofistikerade motorn är nästan helt ljudlös och formar med mjuka rörelser sängen till precis det läge som passar dig. AirBreeze serien är svensktillverkad.

I paketet ingår:
• Ställbar säng
• Bäddmadrass AirBreeze
• Ben Design, 20 cm i metall
• Trådlös handkontroll
• Förvaringsficka

Sängen finns i beige, ljusgrått och svart tyg.

Varumärke: Air Breeze

Sängmodell: Airbreeze ställbar

Produkt: Ställbar säng

Storlekar: 90-105 cm bredd, 200 längd. 90 cm längd, 210 cm bredd.

Färger: Beige, ljusgrå och svart

Bäddmadrass: AirBreeze bäddmadrass

Sängben: Design metall 20 cm

Skötselråd för säng och bäddmadrass

Ram-och ställbar säng
Sängen och bäddmadrassen kommer med tiden att formas efter din kropp då stoppningen och resåren mjuknar. För att få tillbaka en del av volymen och möjligheten att förlänga sängens livslängd behöver du behöver få in luft mellan vaddlagren. Detta gör du genom att vrida och vända på ramsängen en gång per år och ungefär två gånger per kvartal för bäddmadrassen.
Då ställbara sängar har rörliga delar är det normalt att det förekommer ljud när de regleras. Silikon eller smörjmedel på delarna kan minimera missljud.

Kontinentalsäng
En kontinentalsäng är uppbyggd i flera lager där mellanmadrassen endast ska vridas ett par gånger per kvartal, till skillnad från bäddmadrassen som både ska vändas och vridas ett par gånger per kvartal. Underbädden går inte att vända utan endast att vrida och detta bör göras en gång per år. Genom att vända och vrida på sina madrasser blir det jämnare slitage över hela sängen. Det medför även luft mellan madrassernas vaddlager som gör att sängen återfår en del av sin volym, förlänger sängens livslängd och komfort.

Bäddmadrass
Det är viktigt att du vänder och vrider på din bäddmadrass ett par gånger per kvartal för att den ska hålla längre. Genom att vrida och vända på madrassen får du in luft mellan vaddlagren så den kan få tillbaka så hög volym som möjligt.

Behandling av smuts och fläckar på säng och bäddmadrass
De delar i sängen samt bäddmadrassen som är försedda med möbeltyg rengörs med textilschampo. De bäddmadrasser med avtagbart fodral tvättas efter produktens anvisningar.

play