Hemleverans och montering

När du handlat hos oss behöver du inte fundera över hur du ska transportera dina nyinköpta varor. Vi hjälper dig gärna också att montera ihop dina möbler. Och kan ta med oss dina gamla möbler så slipper du även det besväret.

hemleveransFri hemleverans

Det kan vara både tungt och bökigt att få med sig allting i bilen – därför erbjuder vi fri hemleverans inom en radie på 10 mil. Det betyder att vi gärna levererar möbler till kunder i exempelvis Grästorp, Brålanda, Vänersborg och Vara, men även till Lilla Edet, Uddevalla och Alingsås. Bor du i Göteborg är det inte heller några problem. Vid längre leveranser tillkommer en kostnad och görs enligt överenskommelse.

Vår leveranspersonal är noggranna, kunniga och vana att köra ut möbler och se till att de kommer på plats i absolut toppskick. Det enda du behöver tänka på är att öppna dörren för dem när de kommer.

När dina beställda varor kommit till oss i butiken blir du uppringd av vår leveransansvarige och tillsammans bestämmer ni en tid som passar för alla inblandade parter. Betalning för dina varor görs antingen när du handlar hos oss eller till chaufförerna när de levererar. De kan ta både kontanter eller kontokort.

Monteringshjälp

För 495 kr hjälper vi dig gärna att montera ihop dina möbler. Och för endast 300 kr tar vi med oss din gamla möbel så slipper du även det besväret.