ButikerKontakt
  • Hem
  • VARDAGSRUM
  • Fåtöljer
  • Einar fåtölj med fotpall

Einar fåtölj med fotpall

Finns i flera färger

Einar är en mycket stabil lift-up fåtölj. Den hjälpsamma lift-up funktionen gör de enklare att komma ner i och ur fåtöljen. Denna funktion har en elstyning. Kontrolldosan förvaras praktiskt i en ficka på fåtöljens högersida.

Du kan både sitta upprätt och skönt luta dig tillbaka i fåtöljen. Sitsens glidefunktion justeras med hjälp av en lätthanterlig spak på höger sida och gör att du smidigt kan ändra position och luta dig tillbaka. Justeringen är steglös och du bestämmer själv exakt det läge tillbaka till det läge som du vill för tillfället sitta i. BR> Fåtöljen sits är uppbyggd av kallskum, vilket ger enstadig och stabil komfort. Fotpallen ger ett skönt viloläge för benen. Benen är något högre, vilket gör städningen enkel.

Fåtöljens design är skandinavisk: nätt och stilren. Stommen är i svartlackat gummiträ, är klädd i grått fårskinn och har svart konstläder på sidorna.

Einar fåtölj passar perfekt dig som vill ha en ergonomisk och stabil fåtölj, där du får hjälp att ta dig i och ur fåtöljen! !
12 250 kr

Beställningsvara. Kontakta gärna kundtjänst för mer info.

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Mörkgrå
Bredd65
Djup68
Höjd110
Sittdjup50
MaterialFårskinn/konstläder
Volym0.4
LevererasSemimonterad
Tillverkad iAsien

Relaterade produkter

ETAPP fåtöljbord

Finns i flera färger
2 560 kr