ButikerKontakt

Einar fåtölj med fotpall

Einar är en mycket stabil ställbar fåtölj i grått fårskinn. Du sitter både bekvämt upprätt och kan mjukt luta dig tillbaka. Sitsens glidefunktion justeras med hjälp av en lätthanterlig spak på höger sida och gör att du smidigt kan ändra position och luta dig tillbaka. Justeringen är steglös och du bestämmer själv exakt det läge du för tillfället vill sitta i. Pallen är skön att vila benen på.
Läs mer
10 430 kr

Beställningsvara. Slut på lager, längre leveranstid.

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Mörkgrå
Bredd65
Djup68
Höjd110
Sittdjup50
Volym0.4
MaterialFårskinn/konstläder
LevererasSemimonterad
Tillverkad iAsien

Detaljerad information

Fåtöljen sits är uppbyggd av kallskum, vilket ger en stadig och stabil komfort. Fotpallen ger ett skönt viloläge för benen. Benen är något högre, vilket gör städningen enkel.

Fåtöljens design är skandinavisk: nätt och stilren. Stommen är i svartlackat gummiträ och är klädd i mjukt grått fårskinn, med grått tid på armstöden, sidorna och baksidan av fåtöljen.

Einar fåtölj passar perfekt dig som vill ha en ergonomisk och stabil fåtölj med lite högre sitthöjd.  

Fårskinnen kommer från uppfödare som uppfyller krav på etisk djurhållning. Fårskinnen kommer från djur som i första hand föds upp som köttdjur och där skinnen som annars skulle kasserats vidareförädlas.

Skötselråd för fårskinn

Den unika och härliga kombinationen av läder på ena sidan och ull på den andra erbjuder flera fördelar. Fårskinnet reglerar temperaturen på ett naturligt sätt. I kyligt väder värmer den gott och i värme så har den en svalkande effekt. Fårskinn är slitstarka och naturligt smutsavstötande och varje fårskinn är unikt samt åldras olika.

Allmänna skötselråd för fårskinn:

  • Vid lätt nedsmutsning, använd en klädvårdsrulle, dammsug och torka av med ljummet vatten på fuktad tvättsvamp.
  • Vid svår nedsmutsning kan man i vissa fall tvätta den i maskin i 30 grader under kemtvätt- eller ullprogrammet (ej ekologiska fårskinn). Läs tvättråden som följer med skinnet för att se om skinnet går att tvätta i maskin.
  • Undvik direkt solsken då det kan ge färgförändringar i ullen.
  • Fårskinn får aldrig strykas och heller inte användas med blekmedel.
  • Lufta skinnet regelbundet för att bibehålla ett fräscht fårskinn.