• ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!   
  • Leveranstider kan påverkas av rådande pandemi.
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Chic fåtölj med pall

Finns i flera färger

Chic är stilikonen för alla hem! Inredningen flyger till höjderna med fåtöljens böljande linjer, nätta form och genomtänkta detaljer, som vackert arbetade knappar. Den väl genomtänkta komforten genomsyrar fåtöljens alla delar; sits, rygg, formade armstöd och nackkudde. Fåtöljen har en svikt, som ger en skön följsamhet. Chic fåtölj är en fåtölj att umgås med länge.

Chic fåtölj ingår i serien Chic, där du även kan köpa fåtölj och pall separat, samt fåtöljen i fårskinn. Chic fåtölj i läder, finns i congacsfärgat- och svart läder. Nackkudden och armstödsdetaljerna är i läder. Underredet är tillverkat i svartlackad metall.

Chic fåtölj är tillverkad av Bröderna Anderssons möbler, i Småland. Det som, mer än något annat, kännetecknar traditionen hos Bröderna Anderssons är svensk kvalitet, småländskt hantverkskunnande och yrkestolthet. Hemligheten bakom deras framgång ligger i de händer som varsamt och kunnigt hanterar och skapar deras uppskattade sittmöbler. På Bröderna Anderssons har hela produktionskedjan under eget tak. Från val av träslag via den egna produktionen av stommar, till det att den sista sömmen är på plats. Detta ger en unik överblick och möjlighet till full kontroll. Du vet vad du har när du har valt Bröderna Anderssons!
16 990 kr
21 690 kr

Välj Färg

Leveranstid 3-4 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Svart
  • Brun
Bredd59
Djup79
Höjd110
Sittdjup47
MaterialLäder
KomfortFast
LevererasMonterad
SitsNozag
Tillverkad iSverige

Relaterade produkter

Leather Clean & Protect Maxi

Leather Master
375 kr