ButikerKontakt

Chic fåtölj

Chic är stilikonen för alla hem! Inredningen flyger till höjderna med fåtöljens böljande linjer, nätta form och genomtänkta detaljer, som vackert arbetade knappar. Den väl genomtänkta komforten genomsyrar fåtöljens alla delar; sits, rygg, formade armstöd och nackkudde. Fåtöljen har en svikt, som ger en skön följsamhet. Chic fåtölj är en fåtölj att umgås med länge.

Chic fåtölj ingår i serien Chic, där du även kan köpa fåtölj och pall separat, samt fåtöljen i fårskinn. Chic fåtölj finns i grått, mörkgrått och brunt fårskinn. Nackkudden och armstödsdetaljen är i läder. Underredet är tillverkat av svartlackad metall. Baksidan av fåtöljen är klädd i grått tyg. I webshopen kan du köpa den i grått fårskinn. Varmt välkommen till någon av våra butiker om du önskar en annan färg!

Chic fåtölj är tillverkad av Bröderna Anderssons möbler, i Småland. Det som, mer än något annat, kännetecknar traditionen hos Bröderna Anderssons är svensk kvalitet, småländskt hantverkskunnande och yrkestolthet. Hemligheten bakom deras framgång ligger i de händer som varsamt och kunnigt hanterar och skapar deras uppskattade sittmöbler. På Bröderna Anderssons har hela produktionskedjan under eget tak. Från val av träslag via den egna produktionen av stommar, till det att den sista sömmen är på plats. Detta ger en unik överblick och möjlighet till full kontroll. Du vet vad du har när du har valt Bröderna Anderssons!
16 980 kr

Leveranstid 7-8 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av rådande pandemi)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Grå
Bredd59
Djup79
Höjd110
Sittdjup47
MaterialFårskinn
KomfortFast
LevererasMonterad
StommeNozag
Tillverkad iSverige

Relaterade produkter

Wool & Hair Cleaner

Leather Master
245 kr