• ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!   
  • Leveranstider kan påverkas av rådande pandemi.
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Lift Up fåtölj

Bröderna Anderssons

Vår hjälpsamma Lift Up fåtölj har urstignings-hjälp för att underlätta onda och stela kroppar att både sätta sig ner i fåtöljen och komma upp ur den. Bekvämt och säkert följer sitsen med dig, med hjälp av en gasfjäderfunktion. Lyfthjälpen kan ställas i tre olika hårdheter, beroende på vad du väger. Dessa kan sedan med några enkla handgrepp ändras i efterhand. Fåtöljen har avtagbar klädsel och även försedd med inkontinensskydd. Armstödsskydd ingår. Svensktillverkad.
I vår webshop har vi valt detta tyg. Om du önskar ett annat tyg, eller färg, är du varmt välkommen in en av våra butiker!

Säg Bröderna Anderssons till en designintresserad och ett visst känsloskimmer glimmar till i ögonen. Det märks direkt när man är förälskad. Den stilsäkra svenska designen, kvaliteten in i minsta lilla detalj och den obegränsade valfriheten när det gäller klädsel gör att man faller pladask vid första ögonkastet. Och sedan är man fast. Det är kärlek som varar, även rent bokstavligt. En möbel från Bröderna Anderssons är en investering som håller i generationer och med en ny klädsel kan du enkelt anpassa den efter tidens trender och din personliga smak.
16 270 kr

Leveranstid 5-6 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av rådande pandemi)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Grön
Bredd75
Djup82
Höjd111
Sitthöjd45
Sittdjup52
MaterialTyg
Volym0.6
KomfortFast
Tillverkad iSverige

Relaterade produkter

Viktor fåtölj med urstigningshjälp

Finns i flera färger
8 295 kr