ButikerKontakt

Organised kombination 20

Organised

Möt alla dagar med en stilfull, långsiktlig och inspirerande design i Organised hylla! Bokhyllan kombination 20 har ett skåp, 4 lådor och 6 hyllor. En perfekt hylla för både öppen och dold förvaring!

Hyllan har svarta metallstegar i vattenbaserad pulverlack. Hyllorna och fronterna är tillverkad i lackad i MDF. Fronter i ek är ekfanér. Fronterna har en smidig och elegant pushfunktion, som gör att du öppnar och stänger dörrarna enkelt. Hyllans fötter är justerbara som gör att den blir extra stadig.

Hyllan passar utmärkt i både vardagsrummet och hemmakontoret!
Läs mer
17 360 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 3-4 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Vit
  • Svart
  • Ek
  • Vit/ek
Längd225
Djup36
Höjd205
MaterialMDF/Metall
Tillverkad iEuropa

Detaljerad information

Organised är en stabil hylla. Den är enkel att montera och skruvas fast diskret mot väggen. Säkerställ att relevant skruv och plugg används beroende på material och konstruktion i vägg.

Denna kombination har svarta stegar och du väljer att kombinera den med vitt, svart, ek, eller vitt/ek.

Skötselråd: Torka med fuktig trasa och mild tvållösning. Eftertorka med torr trasa. Levereras omonterad.  

Organised förvaring är FSC-certifierad. Genom att köpa en möbel som är FSC-certifierad gör du ett bättre miljöval! FSC-märkningen innebär att möbeln består av 100% FSC-märkt trä och ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.  

Grundidén till Organised är att ge förvaring för vardagliga behov. Hemma, eller på jobbet spelar ingen roll. Att ha ordning och reda behövs överallt. Organised är designad utifrån hur vi bor och lever idag och har en tidlös, funktionell och estetisk design tillsammans med mått som passar även på små ytor. Det är ett flexibelt och utbyggbart hyllsystem, som består av olika komponenter och storlekar. Du kan designa det helt efter dina egna önskemål och tillgänglig yta.

FSC-märkning

Skogar – jordens överlevnad

Skogar är viktiga för oss människor, djur och livet på jorden. De ger oss rent vatten, frisk luft och bidrar till att bromsa den globala uppvärmningen. De ger oss mat, medicin och viktiga naturresurser som timmer och papper. Skogen ger oss avkoppling, ny kunskap, glädje och inspiration. Vi vill alla vara med att behålla våra skogar som levande platser, som finns för oss och jordens överlevnad. Genom att göra ett aktivt val med vilka produkter vi väljer att köpa, är vi med och tar ansvar för allas våra och kommande generationers skogar och jordens överlevnad. Genom att köpa en FSC-certifierad möbel vet du att du köper en möbel som kommer från hållbart skogsbruk.

Vad är FSC-certifiering?

FSC-förkortningen står för Forest Stewardship Council och är en oberoende internationell medlemsorganisation, vilken verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. Genom sitt certifieringssystem FSC, tar de ansvar för ett hållbart skogsbruk. Företag som är FSC-certifierade följer FSC:s regler för skogsbruk. De har 100% kontroll över sina leverantörskedjor och en spårbarhet av trämaterialet. Att dessa krav uppfylls granskas regelbundet av en oberoende part. När kraven uppnås får företaget märka sina produkter med FSC:s varumärke.

Genom att köpa en möbel som är FSC-certifierad tar du ansvar för jorden och gör du ett bättre miljöval! FSC-märkningen innebär att möbelns trä består av 100% FSC, ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Möbelmästarna har en mängd produkter som är FSC-certifierade, tillexempel möbler helt i trä som matbord och skåp, eller stoppmöbler och sängar, där träet i möblerna är certifierade.

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

  • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
  • Dammtorka regelbundet.
  • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
  • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play