ButikerKontakt

Karin fåtölj

I Karin fåtölj finns den perfekta och vackra symbiosen av raka linjer och runda former. Fåtöljens grunddesign är stram och accentueras snyggt med två cylinderformade, runda kuddar. Vi tycker mycket om Karin som sätter tonen i vardagsrummet med sin självklara och tydligt estetiska design!

Komforten på fåtöljen är stabilt bekväm och har en mjukhet i toppen av fjäder och fiber, som gör att du lyxigt sjunker ner lite grann. I Karin fåtölj sitter du bekvämt upprätt och fåtöljen är utmärkt att koppla av i och ha långa, intressanta samtal i. De cylinderformade kuddarna är sköna att luta armen mot.

Karin är klädd i Julia tyg är lent och mjukt. Det finns i flera softa toner: vitt, grönt, rosa, grått, blått och gult. Tyget är ett tåligt tyg, tillverkat av en mix av polyester och bomull.

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

10 590 kr
12 375 kr

Välj Färg

Leveranstid 5-6 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av rådande pandemi)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Vit
  • Grön
  • Rosa
  • Grå
  • Blå
  • Gul
Längd118
Djup91
Höjd88
Sittdjup56

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare så kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder så förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

  • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
  • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
  • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
  • Dammsug möbeln regelbundet.
play