ButikerKontakt

Kingdom U-soffa

Djupdyk i vår heta nyhet Kingdom divansoffa med öppet avslut. Vi lovar att du får en oemotståndlig fluffig sittkomfort att hänga och sitta i! Kingdom har en djup, låg och mäktig design, som andas lyx och stil. Ytorna är stora och spatiösa och ger massor med plats att umgås med sig själv eller andra i.

Kingdom passar dig som gillar glamour och enkelhet på samma gång och vill ha en stor soffa med oemotståndlig komfort att slappa i. More is more!
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

29 950 kr
34 385 kr

Leveranstid 7-8 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av rådande pandemi)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Beige
Längd344
Djup210
Höjd86
Sittdjup70
Volym0.43
MaterialTyg
KomfortMjuk
Tillverkad iEuropa

Detaljerad information

• Premiumkvalité
• Sitsstomme med massivt trä i alla bärande delar.
• Sittplymå med kärna i 35 kg/m3 högelastiskt formskuret kallskum. Toppen består av silikoniserad fiber- och fjädertopp.
• Ryggsplymån är stoppad av en mix av silikoniserad fiber och fjäder. Plymån är vändbar (gäller ej läder) för en jämnare användning.
• 8 cm höga ben.  

Kingdom U-soffa tillhör serien Hope, som finns i flera olika kombinationer. I webshopen kan du köpa soffan i tyget Daphne i färgen Linen med svarta träben.  Serien Kingdom finns i en mängd tyger och färger på ben. Välkommen till någon av våra fysiska butiker om du önskar ett annat utförande, än det som finns i webshopen!

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare så kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder så förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

  • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
  • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
  • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
  • Dammsug möbeln regelbundet.
play