ButikerKontakt

Oceanen 3-sitssoffa med öppet avslut

Oceanen 3-sitssoffa med öppet avslut - familjens drömsoffa! Som en stor ocean, finns här plats för hela familjen och ger var och en möjlighet att mysa som den vill. Soffans generösa djup gör valmöjligheterna stora; att du kan sitta i den, krypa upp i den, ligga och slappa i den. Detaljer som en helklädd stomme där armstöden går i linje med ryggen skapar en inramning av de generösa plymåerna och med dubbla ryggplymåer är det extra lätt att få till ett bra stöd om man så vill krypa längre upp och in i soffan eller bara sitta lite mer upprätt.

Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

29 990 kr

Leveranstid 7-8 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av rådande pandemi)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Ljusgrå
Tygets namnMarsel

Detaljerad information

För att kunna möta upp mot förändrade behov över tid är Oceanen framtagen som en modulsoffa där varje del är helklädd och fungerar därmed precis lika bra enskilt, som i valfri konfiguration. Varje del levereras med ett kopplingsbeslag för att snabbt kunna låsa del till del. Det betyder att du enkelt och lätt kan göra om soffans utformning! 
Oceanen är klädd i tyget Marsel grå. Tyget har en grov struktur och är melerat i färgen. Ytan har en fin glans och mjukhet. Oceanen soffa är byggbar och du kan köpa den i en mängd kombinationer, tyger och färger. Värmt välkommen till någon av våra fysiska butiker om du vill ha en annan kombination än vad du kan köpa i webshopen!

• Sitsstomme i massivt trä, plywood och spånskiva.
• Sittplymå med kärna i 35 kg/m3 kallskum. Toppen består av en mix av bollfiber och skuret skum, vilket ger en dunkänsla. 
• Ryggsplymån är stoppad med en mix av bollfiber och skuret skum. Plymån är vändbar.
• Sits- och ryggfodralen är tvättbara 30 grader enligt tvätt- och skötselråd.
• Benen är 5 cm höga.