ButikerKontakt

Oceanen 3-sitssoffa XL

Oceanen 3-sitssoffa XL, familjens drömsoffa! Som en stor ocean, finns här plats för hela familjen och ger var och en möjlighet att mysa som den vill. Soffans generösa djup gör valmöjligheterna stora; att du kan sitta i den, krypa upp i den, ligga och slappa i den. Detaljer som en helklädd stomme där armstöden går i linje med ryggen skapar en inramning av de generösa plymåerna och med dubbla ryggplymåer är det extra lätt att få till ett bra stöd om man så vill krypa längre upp och in i soffan eller bara sitta lite mer upprätt.

Läs mer
15 690 kr

Leveranstid 7-8 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av rådande pandemi)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Natur
Bredd260
Tygets namnCabriel

Detaljerad information

För att kunna möta upp mot förändrade behov över tid är Oceanen framtagen som en modulsoffa där varje del är helklädd och fungerar därmed precis lika bra enskilt, som i valfri konfiguration. Varje del levereras med ett kopplingsbeslag för att snabbt kunna låsa del till del. Det betyder att du enkelt och lätt kan göra om soffans utformning! 
Oceanen är klädd i tyget Cabriel natur. Oceanen soffa är byggbar och du kan köpa den i en mängd kombinationer, tyger och färger. Värmt välkommen till någon av våra fysiska butiker om du vill ha en annan kombination än vad du kan köpa i webshopen!

• Sitsstomme i massivt trä, plywood och spånskiva.

• Sittplymå med kärna i 35 kg/m3 kallskum. Toppen består av en mix av bollfiber och skuret skum, vilket ger en dunkänsla. 
• Ryggsplymån är stoppad med en mix av bollfiber och skuret skum. Plymån är vändbar.
• Sits- och ryggfodralen är tvättbara 30 grader enligt tvätt- och skötselråd.
• Benen är 5 cm höga.