ButikerKontakt

Shelton soffa

Rowico Home

Scandinavian modern - så vill vi sammanfatta soffan Sheltons formspråk! Shelton är en stilsäker 3-sitssoffa med hög sittkomfort i en modern och tidlös design. Lägg märke till de hantverksmässiga detaljerna med frontpanel i trä och svarta uppstickande ben i metall. Tyget har en cool linnekänsla.
Läs mer
25 995 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Grå
  • Beige
Bredd218
Djup91
Höjd70
Sitthöjd42
Sittdjup64
Volym1.634
MaterialTrä/Metall/Tyg

Detaljerad information

Shelton soffa har nozagfjädring undertill, som fördelar komforten jämnt. Sittdynorna har en kärna av kallskum, som ger stabilitet när du sitter i soffan. Sitt- och ryggdynorna dynorna har en topp av dun, som gör att du bekvämt sjunker ner lite grann. Dunet hålls på plats på bästa sätt då innerkuddarna är sydda med quilt. Tyget är tillverkat i linne och polyester med hela 100 000 slitstyrka i Martindale. Det är avtagbart och tvättbart i både sitt- och ryggkuddarna. Vi rekommenderar kemtvätt. 

Soffan finns i två färger; i beige, eller grå klädsel med svarta pulverlackade ben. Frontpanelen i trä, är brunbetsad till den beige soffan och svartbetsad till den grå soffan.   Shelton är utmärkt för dig som vill ha en modern, stilren soffa, med hantverksmässiga detaljer och som uppskattar att enkelt kunna hålla din soffa ren och fräsch!

I serien Shelton ingår även soffbord och sidobord som skapar en stilsäker helhet.

Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

  • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
  • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
  • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
  • Dammsug möbeln regelbundet.
play