ButikerKontakt
  • Hem
  • VARDAGSRUM
  • Soffor
  • Shelton soffa

Shelton soffa

Scandianvian modern - så vill vi sammanfatta soffan Ness formspråk! Ness är en stilsäker 3-sitssoffa med hög sittkomfort i en modern och tidlös design. Lägg märke till de hantverksmässiga detaljerna med frontpanel i trä och svarta uppstickande ben i metall. Tyget har en cool linnekänsla.

Shelton soffa har nozagfjädring undertill, som fördelar komforten jämnt. Sittdynorna har en kärna av kallskum, som ger stabilitet när du sitter i soffan. Sitt- och ryggdynorna dynorna har en topp av dun, som gör att du bekvämt sjunker ner lite grann. Dunet hålls på plats på bästa sätt då innerkuddarna är sydda med quilt. Tyget är tillverkat i linne och polyester med hela 100 000 slitstyrka i Martindale. Det är avtagbart och tvättbart i både sitt- och ryggkuddarna. Vi rekommenderar kemtvätt.

Soffan finns i två färger; i beige, eller grå klädsel med svarta pulverlackade ben. Frontpanelen i trä, är brunbetsad till den beige soffan och svartbetsad till den grå soffan.

Shelton är utmärkt för dig som vill ha en modern, stilren soffa, med hantverksmässiga detaljer och som uppskattar att enkelt kunna hålla din soffa ren och fräsch!


I serien Shelton ingår även soffbord och sidobord som skapar en stilsäker helhet.
22 946 kr
26 995 kr

Välj Färg

Leveranstid 1-2 Veckor (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Grå
  • Beige
Bredd218
Djup91
Höjd70
Sittdjup64
MaterialTrä/Metall/Tyg
Volym1.634

Relaterade produkter

Shelton soffbord

3 566 kr
4 195 kr