2024 - 4 - 19

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Charlotte fåtölj

Charlotte fåtölj

Print this page
Här är fåtöljen där du finner lugnet! Charlotte öronlappsfåtölj har en personlig karaktär och ett vilsamt, avslappnat utseende. Ryggen har en mjukt svängd form, som gör fåtöljen vacker att se på från alla håll i rummet. Fåtöljen har en riktigt god sittkomfort, tack vare sitsens kallskumkärna, som är svept med en duntopp. Charlotte fåtölj är rymlig och spatiös. Fåtöljen är klädd i tyget Abriamo, ett mjukt och elegant tyg. Benen är i svart trä.

Charlotte är fåtöljen för dig som vill ha en riktigt snygg, go och skön fåtölj att koppla av i.
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

9 990 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 7-8 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Textile Clean & Protect

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Charlotte fotpall
Charlotte fotpall

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

4 050 kr

Leveranstid 7-8 Veckor

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Brun
Bredd79
Djup97
Höjd86
Sitthöjd48
Sittdjup55
Volym0.65
MaterialTräram med nozagfjädrar. Dunto
RyggSilikonfyllning
StommeTrä
Ben / Fot / UnderredeTräben
LevererasMonterad
Tillverkad iEuropa
Tygets namnAbriamo
Tygets färg412/14 Medium Brown
Vikt30
Vikt inkl emballage31
Komfort
 • Mjuk
MöbeltypTygfåtölj
VarumärkeTroels

Detaljerad information

Sittdynan består av en skumkärna (35 kg skum) med en dunficka ovanpå.

Ryggkudden består av lösrivet silikon. Fåtöljens ryggkudde är vändbar, för jämnare användning.

Puffa och skaka på rygg- och sittdyna kontinuerligt, så att innehållet förtsatt blir fördelat, fluffigt och fint.

Charlotte finns i flera tyger och läder. För mer information, se faktabladet nedan.

Öronlappsfåtöljens kännetecken är ett högt ryggstöd, gedigna armstöd och ett bekvämt säte. Det är en riktigt elegant och ombonad fåtölj, som ger dig en egen rofylld plats. Öronlappsfåtöljens historia började på 1600-talet i Storbritannien. Dess design är utformad för att stänga ute det kalla engelska klimatet och ta tillvara den värme som kom från eldstaden. Det höga ryggstödet och de inbyggda sidorna stoppade kall luft, som sipprade in från springor i dörrar och fönster. Samtidigt gjorde de att värmen från eldstaden stannade hos den som satt i fåtöljen. Smart!

Ladda ner

 • Charlotte faktablad.pdf

  Klicka här

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

 • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
 • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
 • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
 • Dammsug möbeln regelbundet.
play