2024 - 7 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Mästarpris

  • Hem
  • Fiona fåtölj svarta ben

Fiona fåtölj svarta ben

Upplev den goa komforten och elegansen med vår lilla clubfåtölj, Fiona! Denna fåtölj är den perfekta möbeln för att skapa en mysig och avkopplande atmosfär i ditt hem. Med sin lilla och kompakta design passar den perfekt i alla rum, från vardagsrummet till sovrummet. Tack vare sina små mått är Fiona en bra fåtölj till den lilla sommarstugan.

Fiona fåtölj är tillverkad av högkvalitativa material och är konstruerad för att ge dig en bekväm och avkopplande sittupplevelse.

Fiona är trots sina nätta mått, en mycket stabil fåtölj.

Fiona finns i ett stort antal tyger och färger. Du kan även köpa fåtöljen i läder. Här i webshopen kan du köpa den i det stilrena tyget Storm, färgen heter Mustard, en vackert mjuk gul färg. Benen är i svartbetsad ek.

Välkommen till någon av Möbelmästarnas fysiska butiker om du önskar ett annat utförande!
Läs mer
MÄSTARPRIS
i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

5 120 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-6 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Vill du veta något om clubfåtöljens ursprung? De första clubfåtöljerna tillverkades i slutet av 1800-talet. De användes på engelska privata klubbar och herrklubbar. Signalementet för dem var en generös och bekväm sits med en låg rygg och djupa armstöd. 

En clubfåtölj, som Fiona, är en typ av sittmöbel som är känd för sin klassiska och eleganta design. Idag är de populära som en tidlös möbel i både privata- och offentliga rum.

Clubfåtöljer är omtyckta för sin komfort, kombinerat med den lilla plats de tar i rummet. Den djupa sittytan och de välstopplade sittdynorna, gör det möjligt att sjunka ner och koppla av i en bekväm position. Armstöden ger extra stöd och komfort, vilket gör det möjligt att sitta under långa perioder utan att känna sig obekväm.

Oavsett om du använder den för att skapa en mysig läshörna, som en plats att koppla av och titta på TV, eller som en elegant sittplats i ditt vardagsrum, kommer en clubfåtölj att ge stil och komfort till ditt hem.

De kan också användas som extra sittplatser när du har gäster eller som en accentstol för att förhöja inredningen.

Tack vare clubfåtöljens kompakta storlek passar clubfåtöljen perfekt i olika rum i ditt hem. Oavsett om det är i vardagsrummet, biblioteket eller sovrummet kommer den att skapa en fristad av avkoppling och elegans. 

Sammanfattningsvis är clubfåtöljer en smart investering för alla som vill ha en bekväm och elegant möbel för sitt hem. Med sin tidlösa design, höga komfortnivå och mångsidiga funktioner, är clubfåtöljer den perfekta möbeln för att förhöja din inredning och ge dig en avkopplande sittupplevelse.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Ladda ner

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Kontakta butik