• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

MATRUM

Matrummet har många funktioner. Det är hemmets hjärta där vi äter och umgås, likväl ska det passa som ett hemmakontor. Dina matrumsmöbler behöver därför fungera för både fritid och arbete, som köksstol och kontorsstol. En stilren skänk förvarar både dina bordsdukar och viktiga papper. Dessutom behöver din matplats en ordentlig lampa över matbordet som ger tillräcklig arbetsbelysning.

Vi vill att du ska inspireras att inreda din matsal så som du drömmer om, till en plats som är både snygg och praktisk. Vi har samlat inspirerande matmöbler i olika stilar, storlekar och prislägen, för små kök och stora vardagsrum. En del möbler har vi paketerat till matgrupper med köksstolar och matbord, till extra bra pris. Möbelmästarna vurmar för möbler med kvalitet som håller över tid. Bekvämt för dig och ett gott val för miljön.

Hitta dina köksmöbler

Vi har köksmöbler i alla former och storlekar så att du kan anpassa din matsal efter dina och rummets behov. Köp en matchande matgrupp för en enhetlig, harmonisk atmosfär; eller köp uddastolar så att alla får sin personliga matupplevelse. Behöver du hjälp att hitta din stil är du välkommen in till din lokala Möbelmästare för tips och råd.

Populära köksmöbler

Allt för matrummet i en butik

En av våra största styrkor är att varje butik är unik. Den lokala handlaren har anpassat sitt sortiment efter närområdet och efterfrågan där, och det gör att varje butik är värd att besöka! Ska du inreda din matsal eller matrum är du varmt välkommen in till våra butiker där en av våra otroliga kollegor guidar dig rätt. Du kommer få hjälp att navigera genom sortimentet för att hitta rätt komfort, design och prisklass. Just den personliga servicen är något som särskiljer oss Möbelmästarna. Har du väl besökt en av våra butiker är vi övertygade om att du kommer tillbaka. Vi kan möbler och sätter kvalitet, hållbarhet och service i främsta ledet. Välkommen in!

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna
sebastian@mobelmastarna.se