2024 - 6 - 25

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Bröderna Anderssons

Bröderna Anderssons

Det som kännetecknar Bröderna Anderssons själ är svensk kvalitet, småländskt hantverkskunnande och yrkesstolthet. Kunnigt och varsamt hanterar och skapar de en möbel som är något utöver det vanliga till dig! Hela möbeln designas och produceras av företaget i Småland. Det ger en möbel som är gjord med yttersta omsorg.

En möbel från Bröderna Anderssons är en investering som håller i generationer och företaget tar också emot din använda Bröderna Anderssons möbel för att ge den en ny klädsel om du så önskar.

Bröderna Anderssons startade vid en liten å i Småland 1919 och har i över 100 år funnits på samma plats och utvecklat och förädlat sin kunskap om hantverksmässig produktion av möbler.

Småländskt hantverk

Bröderna Andersson producerar allting i egna lokaler - från stommar till sista söm - vilket ger dem full kontroll över kvalitet och design. Detta skickliga hantverk har bidragit till några av möbelhistoriens mest älskade modeller, som är lika trendiga och funktionella än idag. Skulle det bli fläckar på möbeln, eller om du tröttnar på färgen, så kan du lämna in din stol till Bröderna Anderssons skickliga hantverkare och få den omklädd och putsad till nyskick.

Bröderna Anderssons - Sedan 1914

Familjeföretaget från Ekenässjön har sedan start fokuserat på handgjord kvalitet, från materialval till produktion. Den hantverksmässiga skiner igenom i varje möbel, och det är sådana detaljer som har gjort Bröderna Anderssons till en av Skandinaviens storheter. Möjligheten att kunna justera och utveckla produkter på plats gör att de ständigt är aktuella i såväl form som tyg, utan att förlora det klassiska som älskas.