• ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK! (Just nu kan det vara längre leveranstider pga. den rådande situationen i Ukraina)
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Kontakta oss

Kontakta oss

Välkommen med din fråga.

Vill du kontakta en av våra butiker så väljer du det här: BUTIKER

Har du en fråga som gäller vår e-handel, kontakta oss på kundtjanst@mobelmastarna.se eller genom att fylla i kontaktformuläret längre ner på sidan, så återkommer vi via mail så fort vi kan.

----------

FÖRLÄNGDA LEVERANSTIDER

Med anledning av Covid-19 kan leveranstiderna just nu vara något längre än normalt. Våra leverantörer och transportbolag har inte samma kapacitet som vanligt vilket innebär att vissa ledtider kan blir något längre, medan andra inte påverkas.

Våra butiker uppdaterar dig som vanligt med information kring din möbelbeställning, men du är givetvis välkommen att höra av dig till din butik om du har specifika frågor kring just din leveranstid.

Våra butiker har än så länge fortsatt öppet, men vi vädjar givetvis till varsamhet och hänsyn till var och en. Och du är givetvis välkommen att handla dina nya möbler online som ett alternativ till fysiska butiken.

Möbelmästarna Syd AB
Fabriksgatan 24
571 68 Malmbäck

----------

När du handlar i vår webbshop kan du välja fri frakt till butik och själv hämta din möbel. Du har också möjlighet att mot en kostnad beställa hemleverans av din möbel. Fri hemleverans för köp över 10 000:-