2024 - 6 - 25

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Bli Möbelmästare

Bli Möbelmästare - Vi söker fler butiker!

Till dig som är 

MÖBELHANDLARE

Vill du ha bättre villkor, härliga handlarkollegor och ta din butik till nästa nivå?

Då har du kommit rätt! Att vara en Möbelmästare är att jobba i Sveriges friaste kedja där du har möjlighet att påverka. Det är att ha en av branschens vassaste e-handelslösningar med anpassning för det lokala sortimentet. Det är att få ta del av inköpsavtal med bättre villkor och högre marginal. Det är att ha en egen marknadsföringsbyrå som sköter marknadsföringen så att du kan fokusera på att sälja möbler. Och sist men inte minst är det att få umgås med härliga möbelhandlarkollegor, utbyta erfarenheter hjälpas åt framåt. Låter det intressant? Maila dennis@mobelmastarna.se

VÅR HISTORIA

Möbelmästarna startades 1986 som en inköpsorganisation och har bestått av mellan 15 och 37 butiker. Idag är vi en modern organisation med anrika butiker och kunniga handlare som aldrig slutar utvecklas. Vi brinner för det vi gör och kan med stolthet säga var möblerna kommer ifrån och hur de olika materialen fungerar.

VAD VI ERBJUDER

En viktig del av Möbelmästarna är sortimentet. Kärnan ligger i det centrala sortimentet där vi förhandlar fram förmånliga avtal. Vi tar hand om det centrala sortimentet hela vägen och uppdaterar priser, tar fram prislappar, kampanjaffischering och information. Sortimentet är alltid väl genomarbetat och anpassat för kedjan. Vi erbjuder idag cirka 50 leverantörsavtal.

Vi erbjuder, till skillnad från andra kedjor, en stor frihet för butiken att erbjuda lokalt sortiment. Vi förstår att varje butik är unik och att själen ligger i möbelhandlaren på orten. Därför är det lokala sortimentet en självklar del för alla Möbelmästare. Man har möjlighet att jobba med egna leverantörer och produkter för att möta den lokala marknadens önskemål och behov.

Att sälja i butik är en självklarhet för alla men att sälja på nätet är inte självklart för en fristående butik. Där har vi en otroligt vass lösning där du som möbelhandlare har möjlighet att erbjuda ditt lokala sortiment parallellt med Möbelmästarnas centrala sortiment. Den här lösningen är vi ensamma i Sverige om och är en av anledningarna till att vi är Sveriges friaste Möbelkedja. Vår e-handel finns som ett komplement till dig som möbelhandlare och ordrarna fördelas ut till butikerna.

För att kunna erbjuda bästa tänkbara butiksservice så använder vi oss av ett gemensamt affärssystem som har anpassats för vår möbelkedja. När du ansluter dig till oss erbjuder vi utbildning i systemet och löpande support. Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att göra affärer i din butik.

Allt detta är ju fantastiskt och man kan lätt tro att det är kostar mycket att vara med i Möbelmästarna. Men det är raka motsatsen. Medlemskostnaden är låg eftersom vi har en väloljad organisation som jobbar aktivt med att hålla nere kostnader och jobba för butikernas intressen. I stället för att jobba mot kostsamma marknadsföringsbyråer kan vi erbjuda print-material och digital marknadsföring internt. Vår personal kan varumärket och jobbar alltid för kedjans och butikernas bästa.

Sist men inte minst erbjuder vi Sveriges trevligaste möbelkedja. Ett par gånger om året träffas vi och delar våra framgångar och motgångar. Vi stärker varandra i arbetet framåt och hjälps åt i strävan att driva och utveckla lönsamma butiker. Hos oss möts du av en prestigelöshet och vilja att hjälpas åt som är svår att jämföra. Att vara Möbelmästare är att ha en andra familj.