2024 - 6 - 25

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Troels

Troels Danmark är en dansk tillverkare av stoppade möbler med över 40 års erfarenhet av att bygga soffor. De producerar ett brett urval av möbler med möjlighet att skräddarsy din helt egen soffa. Du kan välja bland hundratals färger, uppdelade i många olika tygkvaliteter och läder. Alla Troels soffor och fåtöljer har tio års garanti på skum och träramar. Designen är spetsigt tidlös tillsammans med en oemotståndlig udd av trend - precis så som dansk design ofta är. 

Hållbar dansk design

Alla Troels möbler uppfyller de högsta EU-standarderna. De är tillverkade av kvalitativa material, som är slitstarka och skonsamma mot människor och miljö. Fabriken där de stoppade möblerna tillverkas har varit ISO 14001-certifierade i mer än 10 år. Vi är stolta över att jobba med Troels, som tillverkar möbler som både håller över tid och har en hög designgrad.

Troels - sedan 1982

Familjeföretaget Troels Denmark har sedan starten i Salling år 1982 fokuserat på hållbara, bekväma möbler som håller över tid. De utgår alltid ifrån varje kunds unika definition av "komfortabel", vilket betyder att du som kund alltid har flera val av material, stoppning och stil - alla av premiumkvalitet. I produktionen arbetar de ständigt efter att minska sina klimatavtryck och hitta vägar som leder till en mer hållbar framtid.