• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Fåtöljer

Under långa jobbdagar är det många som längtar efter att slå sig ner i sin favoritmöbel, kasta upp benen och bara slappna av. En snygg och bekväm fåtölj är lika mycket vardagslyx som inredningsdetalj, och funkar lika bra som viloplats som för TV-tittande. Det är också smidigt att ha en flyttbar möbel som man kan ställa på andra sidan soffbordet när sällskap kommer över.

Vi har ett brett urval för ditt vardagsrum, i alla prisklasser. Vi har fåtöljer med pall, fårskinnsfåtöljer, reclinerfåtöljer, snurrfåtöljer, teddyfåtöljer, loungefåtöljer och lift-up fåtöljer för seniorer. Våra möbler håller hög kvalitet och är noga utvalda för att du ska få bästa komfort!

Fåtöljmodeller

Fåtöljer passar i alla rum och hem, det gäller bara att matcha modell efter behov. Kontakta en av våra butiker som med glädje hjälper dig att hitta din nya favoritmöbel. Till ett flertal fåtöljer finns matchande fotpallar att köpa till 

Vanliga frågor om fåtöljer

Att köpa en dyr möbel är ofta ett stort beslut och vi vet precis hur viktigt det är att ta sin tid och fatta goda beslut i sådana stunder. Därför har vi sammanställt några av de vanligaste frågorna som vi stöter på. Har du en fråga om fåtöljer som inte är besvarad här? Maila oss då gärna: kundtjanst@mobelmastarna.se

Vanliga frågor

Vilken fåtölj ska jag välja?

Innan du köper en fåtölj, fundera över dina behov och hur du vill använda din möbel! Skulle det vara skönt med fällbar rygg? Ska den vara snurrbar? I vissa fall behöver man ha extra stabilitet som gör det lättare att resa sig upp. Vill du ha en fotpall att vila benen på? Så snart du har pejlat in de viktigaste funktionerna som du behöver går det genast mycket lättare att välja!

När du bestämt dig för möbelns syfte är det dags att välja material. Tyg ger rummet en ombonad känsla och passar i alla hem. En lädermöbel utstrålar tidlös klass, och är dessutom lätt att torka rent. Vill du satsa på både bekvämlighet och elegans är en fårskinnsfåtölj eller teddyfåtölj att rekommendera. Skulle du vilja byta färg eller material går det superbra att klä om dem.

Läs våra skötselråd för de olika materialen

Behöver jag välja likadana fåtöljer om jag ska köpa flera?

Det tycker vi inte. I ett rum kan man ha plats för både TV-tittande och läsning, och det kan krävas olika typer av fåtöljer för de behoven. Är ni flera personer som vill ha varsina modeller och komforter kan man ändå välja sin egen. Att ha liknande möbler skapar balans och harmoni, men det absolut viktigaste är bekvämligheten så välj den du sitter bäst i. Genom smart inredning med kuddar och plädar går det skapa samhörighet ändå.

Kombinera med ett småbord

Till fåtöljen behövs ett litet bord att ställa koppen på. Därför finns vi här för att hjälpa dig hitta ett bord till din nya bästis. Nedan följer ett urval av vårt breda sortiment av smarta och eleganta småbord som vi hoppas att du tycker om. 

Större utbud fåtöljer i din lokala butik

En av våra största styrkor är att varje butik är unik. Utöver det fantastiska sortiment du hittar här på hemsidan finns det en stor bredd av andra möbler och varumärken i våra butiker. Den lokala handlaren har ett sortiment som är anpassat för sina närområden och det gör att varje butik är värd att besöka! Om du söker riktigt bra sittkomfort rekommenderas du varmt till din närmsta butik där en av våra otroligt kunniga kollegor hjälper dig att hitta rätt. Du kommer få hjälp att navigera dig genom sortimentet för att hitta rätt komfort, design och prisklass. Något som särskiljer oss på Möbelmästarna är den personliga servicen. Har du väl besökt en av våra butiker är vi övertygade om att du kommer tillbaka. Vi kan möbler och sätter kvalitet, hållbarhet och service i främsta ledet. Välkommen in!

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna

sebastian@mobelmastarna.se