2024 - 7 - 19

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Fåtöljer

Under långa jobbdagar är det många som längtar efter att slå sig ner i sin favoritmöbel, kasta upp benen och bara slappna av. En snygg och bekväm fåtölj är lika mycket vardagslyx som inredningsdetalj, och funkar lika bra som viloplats som för TV-tittande. Det är också smidigt att ha en flyttbar möbel som man kan ställa på andra sidan soffbordet när sällskap kommer över.

Vi har ett brett urval för ditt vardagsrum, i alla prisklasser. Vi har fåtöljer med pall, fårskinnsfåtöljer, reclinerfåtöljer, snurrfåtöljer, teddyfåtöljer, loungefåtöljer och lift-up fåtöljer för seniorer. Våra möbler håller hög kvalitet och är noga utvalda för att du ska få bästa komfort!

Vilken fåtölj ska jag välja?

Innan du köper en fåtölj, fundera över dina behov och hur du vill använda din möbel! Skulle det vara skönt med fällbar rygg? Ska den vara snurrbar? I vissa fall behöver man ha extra stabilitet som gör det lättare att resa sig upp. Vill du ha en fotpall att vila benen på? Så snart du har pejlat in de viktigaste funktionerna som du behöver går det genast mycket lättare att välja!

När du bestämt dig för möbelns syfte är det dags att välja material. Tyg ger rummet en ombonad känsla och passar i alla hem. En lädermöbel utstrålar tidlös klass, och är dessutom lätt att torka rent. Vill du satsa på både bekvämlighet och elegans är en fårskinnsfåtölj eller teddyfåtölj att rekommendera. Skulle du vilja byta färg eller material går det superbra att klä om dem.

Läs våra skötselråd för de olika materialen

Behöver jag välja likadana fåtöljer om jag ska köpa flera?

Det tycker vi inte. I ett rum kan man ha plats för både TV-tittande och läsning, och det kan krävas olika typer av fåtöljer för de behoven. Är ni flera personer som vill ha varsina modeller och komforter kan man ändå välja sin egen. Att ha liknande möbler skapar balans och harmoni, men det absolut viktigaste är bekvämligheten så välj den du sitter bäst i. Genom smart inredning med kuddar och plädar går det skapa samhörighet ändå.

Skrivet av:

Sebastian Winding

E-commerce Manager på Möbelmästarna

sebastian@mobelmastarna.se