2024 - 5 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Om oss

Möbelmästarna

Möbelmästarna består idag av 25 butiker spridda över hela Sverige. Möbelmästarna grundades för drygt 35 år sedan, närmare bestämt 1986. Om du handlar i någon av kedjans butiker är vår ambition att ge en trygg, trivsam upplevelse. Butikerna har dessutom tydlig lokal förankring, där möjligheten finns att hitta möbler efter just ditt önskemål.

Möbelmästarna erbjuder dig ett brett sortiment för hela hemmet, alltifrån den lilla kroken i hallen, till sovrummets sköna säng. Våra möbler finns i flera prisklasser, för att du ska ha möjlighet att finna något som passar dig, var du än är i livet. Självklart kan du även handla hos oss även hemifrån, i vår webbshop där vi alltid har fina erbjudanden på utvalda produkter!

Miljöpåverkan och hållbarhet blir en allt viktigare fråga. Att kunna redogöra för kund, produktens påverkan på miljö, samt vad den innehåller efterfrågas allt oftare. Möbelmästarna väljer att arbeta med leverantörer som kan redovisa spårbarhet i produktionen. Vår ambition är att ligga i framkant när det kommer till miljöarbete och hållbarhet. Vi eftersträvar alltid att ta in möbler som håller över tid och ger nöjda kunder länge.

Klassiska möbler i flera generationer

Butikerna i vår kedja har funnits länge, ibland i flera generationer. Möbelmästarna har kontroll över våra möblers ursprung, hur de är konstruerade och hur de olika materialen fungerar. Eftersom vi brinner för det vi gör, har vi skapat oss stor kunskap genom åren. Vi utvecklas hela tiden för att du ska känna dig trygg i våra händer.

Hos oss hittar du möbler i moderna snitt såväl som klassiska modeller! Fråga gärna vår kunniga personal i butik eller via kontaktformulär på vår hemsida, för att veta mer om våra möbler. Vi arbetar för att din vardag ska bli vackrare och bättre. Vi är det vi heter – Möbelmästare!