2024 - 7 - 15

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Rowico Home

Rowico Home är ett familjeägt företag, som bildades 1971 och har sin verksamhet i Halmstad. Möblerna är designade för dig som uppskattar välarbetade, trendiga möbler med fokus på kvalitet istället för kvantitet. Möbler som du kan använda och älska många år framöver. Rowico designar de flesta möbler med hjälp av sina egna formgivare och samarbetar också med designers. Trä är deras viktigaste material och de arbetar med skogen som ledstjärna. De arbetar hela tiden med att göra bästa tänkbara materialval och arbetar hållbart i alla led. Deras möbler kommer från ett kontrollerat skogsbruk som värnar om miljö och människa på bästa sätt.

Trendiga kvalitetsmöbler

Rowico Home är ett familjeägt halländskt möbelföretag som startades 1971. Rowico möbler är designade för människor som uppskattar välarbetade, trendiga möbler med fokus på kvalitet. Möbler som kommer att användas och älskas under många år framöver. Företaget tror på att ta hand om naturen och dess resurser på bästa sätt. Därför är det självklart för dem att arbeta aktivt för att bidra till ett ansvarsfullt skogsbruk.

Rowico Home - 1971

Familjeföretaget Rowico erbjuder möbler i välarbetad skandinavisk design med ett hållbarhetstänk. Stilsäkra möbler för hem där familj och vänner kan umgås och matplatsen får lov att stå i centrum. Möblerna ritas och designas med hjälp av egna formgivare i Halmstad och utvalda utomstående designers som är noga införstådda i företagets stilspråk och DNA. De arbetar hela tiden med att göra bästa tänkbara materialval och arbetar hållbart i alla led, bland annat genom trä från kontrollerade skogsbruk som värnar om miljö och människa på bästa sätt.