• ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK! (Just nu kan det vara längre leveranstider pga. den rådande situationen i Ukraina)
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Soffor

Soffa – en av hemmets viktigaste möbler.

Soffan är en plats för gemenskap och vila. Välj din soffa med omsorg! Den är vardagsrummets centrum, som sätter tonen för känslan i rummet. Möbelmästarna är experter på soffor och har ett brett utbud av soffor med hög kvalitet. Oavsett vad du söker inom soffor kan du hitta något här. Är du ute efter en 3-sits soffa, en u-soffa, en divansoffa? eller kanske en howardsoffa? Vi har ett brett utbud med soffor som går att anpassa efter dina behov. Du hittar ännu fler soffor i våra fysiska butiker. Varmt välkommen att köpa din soffa online på Möbelmästarna!

Visar nu 20 av 64 produkter

2-sits soffa

– En klassisk storlek som passar i mindre rum på egen hand eller i större rum om man kombinerar med en andra soffa eller fåtölj.

3-sits soffa

– En av de vanligare storlekarna på soffa som ofta kombineras med en divan (även kallad schäslong). En divan soffa ger dig möjligheten att sitta många när så behövs men också en mer avslappnad sittställning när man inte är så många. Den stora skillnaden på en soffa med divan och en hörnsoffa är att divanen har ett öppet avslut. Det är alltså inget armstöd på ena kortänden.

Hörnsoffa

– För den stora familjen. Den här modellen av soffa är gjord för stora rum där fokus ligger på att få plats. Man kanske är en stor familj eller ofta har gäster hemma. Då är hörnsoffan ett riktigt bra alternativ. Som namnet antyder är soffan L-formad och kallas i vissa fall för L-soffa.

U-soffa

– Film och serieälskarens favorit. Modellen har fått namnet av sin form. Den har ofta ett öppet och ett stängt avslut. Man kan beskriva det som att ena änden har divan och andra änden avslutas på samma sätt som en hörnsoffa. Det som gör u-soffan till en given favorit för den som älskar att bädda ner sig framför tv:n är storleken och fokus ligger på komfort i liggande läge.

Howard soffa

– En klassisk design som funnits med sen 1800-talet då den lanserades av ett brittiskt företag vid namn ”Howard & Sons”. Idag har det blivit en tidlös soffa som överlever trender. Sofforna är bekväma att sitta i med djupa mjuka säten och sköna ryggstöd.

Vanliga frågor och svar om soffor:

Kan man välja tyg och färg?

Hos oss på Möbelmästarna kan du välja mellan en otroligt stor variation med tyger och färger. Antalet varierar beroende på modell men i många fall kan du sätta en unik prägel på soffan. Du hittar några färger online och hela utbudet av färger i butik. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar butiken först för att säkerställa att just den modell du är ute efter finns i butiken du tänkt besöka.

Finns det en pall till soffan?

Det är vanligt att vi kan erbjuda fotpall i samma serie till våra soffor men det varierar från modell till modell. Prata med en av våra kunniga säljare i din närmsta butik eller kontakta kundtjänst för att fråga om en specifik modell.

Hur är kvaliteten på era soffor?

På Möbelmästarna satsar vi på kvalitet och försöker undvika ”billiga soffor”. Vi tror på hållbarhet och bra möbler. Det återspeglas tydligt i vårt sortiment.

Välkommen in i din närmaste butik för att provsitta din blivande soffa!

Läs mindre