ButikerKontakt

Kontinentalsängar

Inred ditt sovrum till ett drömsovrum där du sover gott och skönt! Möbelmästarnas kontinentalsängar är byggda för att ge dig maximal sovkomfort och våra sängar är Svanenmärkta, ett gott val för dig och miljön. Hos oss kan du köpa kontinentalsängar i olika stilar, komforter, färger och prisklasser. De flesta av våra kontinentalsängar kan du anpassa fastheten i och få olika fastheter på vänster och höger sida, till exempel i medium och fast komfort. Vi har också sängar i specialmått för dig som söker en extra lång, eller bred säng som exempel. Komplettera gärna din kontinentalsäng med en snygg sänggavel och få ett välkomnande helhetsintryck till ditt sovrum! Handla din kontinentalsäng online, eller hos någon av våra fysiska butiker, där du får personlig hjälp av välutbildad personal. Hos Möbelmästarna kommer du hitta din drömsäng!

Visar nu 20 av 52 produkter

Vad är en kontinentalsäng?

Kontinentalsäng är en säng som är högre än andra sängmodeller och som ger en maximal komfort. Den är uppbyggd av tre lager med en resårkärna i botten, en resårmadrass i mitten och på toppen en bäddmadrass. Du kan få olika fastheter på sängens olika sovsidor. Ofta är en kontinentalsäng 180 cm bred, en dubbelsäng, men den finns även som enkelsäng 120x200 cm, som liten dubbelsäng 140x200 cm, eller 160x200 cm och som extra stor dubbelsäng 210x210 cm.

Vilken kontinentalsäng ska jag ha?

Den vanligaste kontinentalsängen är 180x200 cm, en dubbelsäng. Om du har ett litet sovrum rekommenderar vi att du köper en dubbelsäng som är 140 cm eller 160 cm bred. Då får du en skön kontinental säng för liten yta! Om du behöver en säng för compact living, rekommenderar vi att du väljer en kontinentalsäng med förvaring. Om du har ett stort sovrum, har vi kontinentalsängar som är stora, en extra bred och lång kontinentalsäng 210x210 cm. Vi har kontinentalsäng som är extra lång 180x210 cm och kontinentalsäng som är extra bred 210x200 cm, stora kontinentalsängar en skön familjesäng, eller en säng med hotellkänsla!

Komplett säng

Det är bekvämt att köpa en kontinentalsäng komplett, en kontinentalsäng med gavel. I våra kontinentalsängpaket ingår ofta säng tillsammans med noga utvald gavel, bäddmadrass och ben. Det gör att du kan känna dig trygg med ditt köp, att du får en kontinentalsäng till bästa pris.

Våra varumärken

Vi samarbetar med noga utvalda leverantörer. De producerar svensktillverkade sängar och i Norge. Hilding Anders tillverkar sängar i som är Svanenmärkta, rekommenderade av Astma- och allergiförbundet. Vår egen serie Skagerrak har alltid kompletta sängar där gavel, ben och bäddmadrass ingår. Sängarna har bra pris. När du köper en säng av oss vet du att den alltid har lång garanti. Det är sängar med hög kvalité och sängar som är hållbara för både dig och miljön. Håll dig uppdaterad om våra kontinentalsängar på rea! Vi har alltid kontinentalsäng på rea!

Läs mindre