2024 - 6 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
Hem / Butiker / Sandviken

Välkommen till en mästare på möbler

När du besöker en Möbelmästarbutik kan du vara trygg i att du får den hjälp du behöver för att hitta rätt möbler till just ditt hem. Vi har ett stort utbud och en lång erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Välkommen in!

Vår historik

Tigréns är idag det i särklass äldsta möbelföretaget i Falun-Gävleregionen. Det hela började i mycket blygsam skala med två rum – 45 kvm – på Faluvägen, när Martin Tigrén den 24 april 1937 startade ”Martin Tigréns Möbelaffär” – ett företag som sedan dess vuxit och utvecklats till ett av de ledande i distriktet.

1962 tog sonen Bosse Tigrén över rörelsen. På den tiden fanns inte mindre än 46 möbelaffärer i Falu-Gävleregionen – bl.a. 5 stycken i Hofors!

När Bosse 45 år senare, 2007, överlät företaget till nuvarande ägaren Thomas Nilsson, hade han överlevt samtliga 45 konkurrenter. Det var bara Tigréns, som fanns kvar i samma ägo!

Faktum är att Tigréns, som 1970 flyttade in i de nuvarande charmiga lokalerna på Storgatan, idag är det enda möbelvaruhuset i hela västra Gästrikland!

Med en lokalyta på 2500 km2 fördelade på 10 våningsplan erbjuder Tigréns en spännande och annorlunda utställning och detta, tillsammans med ett perfekt läge mitt i regionen, gör att hela 80 % av kundkretsen kommer från grannkommunerna!

2010 öppnades en filialbutik i centrala Sandviken på ca. 500 km2 fram till i början på 2014.

I augusti 2014 öppnade Thomas Nilsson & Etsegenet KInfe den nuvarande butiken på 1000 km2 på Gallerian Dalbacken 21 i Sandviken.

Allt fler och fler tar Möbelvägen till Tigréns Möbler. Varmt välkommen!

Välkommen till oss i Sandviken.

Missa inte vår sovstudio!

Tigréns Sovstudio är ett helt unikt koncept där du som kund får tillgång till svårslagen expertis och kunnande i jakten på den perfekta sängen – för just dig, din kropp och din sovstil. Och inte minst ditt hem.

TIGRÉNS SOVSTUDIO

En säng är inte bara en säng. Det är en möbel som självklart ska harmoniera med resten av din inredning. Tigréns Sovstudio är fylld med sköna skandinaviska kvalitetssängar, kuddar, täcken och sängkläder från bl.a. Viking beds of Sweden, Tempur, Hilding, Värnamo sängkläder och Bellus. Och sist, men inte minst vårt eget sängmärke Skagerrak – svensktillverkade kontinentalsängar till ett pris som får dig att sova extra gott om natten.

Unna dig en sängprovning

Vi på Möbelmästarna Tigréns Sandviken finns här för dig och hjälper dig att hitta just den säng du behöver och vill ha. Du är varmt välkommen att boka tid för sängprovning så guidar dig våra diplomerade sängrådgivare.

Ring 026-250707 eller mejla: info.sandviken@mobelmastarna.se

Tips för en god sömn

Förutom en bra säng finns det olika saker du kan göra för att få absolut bästa möjliga nattsömn. Sömn behövs för att kroppen och hjärnan ska få vila, återhämta sig och bearbeta intryck. När du sover bra på natten klarar du lättare av stress och påfrestningar under dagen.

Om du får problem med sömnen finns flera olika tips att pröva. Vill du fördjupa dig i ämnet sömn kan du läsa mer på Vårdguiden 1177 – Sömn bäddar för hälsa och Forskning & Framsteg – Sömnforskning.

Vi är Möbelmästarna i Sandviken

Hos oss hittar du mysvänliga soffor, belysning i sköna former, lyxiga kuddar och annat som gör hemmet till en plats att älska! Ett urval av våra produkter erbjuder vi med expressleverans så att du kan njuta av dina möbler snabbare. Välkommen till vår butik för att se utbudet!

Etsegenet

Butik
026-25 07 07
Mail: etsegenet.kinfe@mobelmastarna.se

Thomas

Butik
026-25 07 07
Mail: thomas.nilsson@mobelmastarna.se

Camilla

Butik
026-25 07 07
Mail: camilla.appelgren@mobelmastarna.se

Välkommen!

Öppettider

Måndag till fredag kl 10-18
Lördag kl 10-14
Söndag stängt
Valborg 30/4 kl 10-16
1 maj stängt
Kristihimelfärdsdag 9 maj stängt

Kontakt

E-postadress

info.sandviken@mobelmastarna.se

Telefonnummer

026-25 07 07

Personal

Butikschef

Mail: info.sandviken@mobelmastarna.se

Telefonnummer

026-25 07 07