2024 - 7 - 15

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Återplantera träd

Återplantera träd

När du köper en produkt märkt med trädet bidrar du till att motverka klimatförändringarna

Som en del av Attenborough Forest, ett globalt trädplanterings- och skogsbevarande projekt, arbetar vi för att återställa biologisk mångfald och motverka klimatförändringarna - och vi har valt att göra det på ett sätt där även du som kund är med och bidrar till arbetet som Attenborough Forest gör.

Genom att köpa en av möblerna och produkterna märkta med trädet bidrar du till att träd planteras, den biologiska mångfalden återställs och lokalsamhällen stärks! Många bäckar små gör sitt för att göra skillnad, och genom din handling, skapar vi tillsammans en friskare planet.

Attenborough Forest motverkar klimatförändringarna

När du köper en produkt märkt med trädet bidrar du till att motverka klimatförändringarna

Som en del av Attenborough Forest, ett globalt trädplanterings- och skogsbevarandeprojekt, arbetar vi för att återställa biologisk mångfald och motverka klimatförändringarna. Att värna om våra skogar och de djur som lever i dem är något vi på Möbelmästarna tycker är jätteviktigt! Därför har vi valt att på vårt sätt göra en insats där även du som kund är med och bidrar till arbetet som Attenborough Forest gör.

Genom att köpa en av möblerna och produkterna märkta med trädet bidrar du till att träd planteras, den biologiska mångfalden återställs och lokalsamhällen stärks! Många bäckar små gör sitt för att göra skillnad, och genom din handling skapar vi tillsammans en friskare planet.

Hållbara möbler

Möbelmästarna har och kommer alltid ha som högsta prioritet att du ska hitta möbler som du kan leva med lång tid framöver. Möbler som tål en ommöblering, som du tar med dig när du flyttar, och som går att ge bort om du själv inte har nytta av dem längre. Våra möbler håller över tid, både då det gäller stil och kvalitet. Hos oss är det enkelt att hitta rätt möbler, som du verkligen trivs med och i. Möbler som kan bli kära medspelare i ditt liv. Vår kunniga och engagerade personal hjälper dig att hitta precis de möbler som passar dig. Med rätt val av möbler, tillsammans med tidlös design och kvalitet, är vi gemensamt en bit på väg till ett mer hållbart samhälle.

Vi är ödmjukt stolta och glada över att kunna bidra till ett bättre klimat och en friskare planet genom samarbetet med projektet Attenborough Forest och The Perfect World Foundation!

Mer om Attenborough Forest och The Perfect World Foundation

The Perfect World Foundation är en svenskgrundad välgörenhetsorganisation som arbetar med djur och natur i kris, världen över. Genom att öka kunskap och sprida medvetenhet vill de skapa mod och förutsättningar för att förändra och rädda världen, ett steg i taget.

Med kampanjen ”Attenborough Forest” vill The Perfect World engagera alla till att minska koldioxutsläpp, och kompensera för det man släpper ut. Trädet - symbolen för själva kampanjen – syftar till att öka medvetenhet kring den skogförstöring som pågår världen över och de positiva effekter som en välmående skog har på klimatet.

Över 80% av vår planets ursprungliga skogar har skövlats eller förstörts, men vi är också nästan 8 miljarder människor på vår planet. Om varje person skulle engagera sig i trädplantering kan vi börja bygga upp skogarna igen, binda koldioxid, få renare vatten och skapa en friskare planet!

Via #attenboroughforest och #theperfectworldfoundation på Instagram kan du ta del av inspirerande insatser runt om i världen och själv lägga upp bilder på din egen insats!

Vill du läsa mer om The Perfect World och Attenborough Forest? Surfa in på The Perfect World Foundations hemsida