2024 - 7 - 23

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Hjort Knudsen

Hjort Knudsen

Hjort Knudsen är ett danskt familjeföretag som grundades 1973. De tillverkar soffor, fåtöljer och matmöbler. Deras möbler är baserade på gott hantverk och innovation. Komforten och kvalitén är i centrum hos möblerna och många av dem har fiffiga funktioner för att ge dig än mer komfort när du sitter i dem! Enligt dem själva är deras mission att skapa möbler i en modern, klassisk design, som ger njutning och komfort i människors liv. Och vi kan gå i god för att det är just sådana möbler de skapar för dig!

Danskt hantverk

Det danska familjeföretaget är kända för moderna klassiker som skänker njutning och glädje i hela Europa. På fabrikerna ses de senaste teknikerna och maskinerna inom möbeltillverkning för att säkerställa hållbarhet och kvalitet, och i kulisserna jobbar de för att uppfinna nya finesser som ökar komforten vilket har lett till ett flertal patenterade designer. 

Hållbara ändamål

Hjort Knudsen ser hela tiden över sina processer för att minska mängden kemikalier, bland annat mindre krom i läderframställning, och ställer höga krav på att även underleverantörer ska följa EU:s riktlinjer. Företaget stödjer även SOS Barnbyars arbete och andra lokala projekt i de länder där tillverkningen sker