• BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK!
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Mölle soffbord

Mölle soffbord

Mölle soffbord har en skönhet som håller över tid, med sina softa linjer och varma atmosfär. Soffbordet är rektangulärt med rundade hörn och har en bordsskiva i ekfanér med fasade sidor. Benen är i oljad massiv ek.

Mölle soffbord är praktiskt med en generös bordsyta, rymlig hylla för öppen förvaring och en liten låda för dold förvaring av tillexempel tv-dosor.

Inred med Mölle soffbord och få en klassisk och praktisk möblering i vardagsrummet!

Soffbordet finns i oljad ek och vitpigmenterad oljad ek.
Läs mer
3 591 kr
3 990 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Finns i följande kampanjer

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar (Leveranstiden kan påverkas av helgdagar.)

Kvalitetsprodukter

Personlig service

Hemleverans

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Ek
  • Vitpigmenterad
Längd130
Bredd70
Höjd51
Volym0.15
MaterialEkfanér
LevererasOmonterad
Tillverkad iAsien

Detaljerad information

Ta hand om din möbel och undvik bestående fläckar genom att olja in den innan användning och upprepa behandlingen några gånger per år. Till det oljade ekbordet rekommenderar vi att du använder Furniture Oil. Till det vitpigmenterade Natural Oil, om du vill behålla den vita pigmentering som möbeln har och White Wood Oil om du vill ha mer vitt pigment.

Rektangulära soffbord följer soffans form och det gör det enkelt för alla som sitter i soffan att nå godisskålen, eller TV-dosan. Om du har två soffor mittemot varandra, passar det fint att ha ett rektangulärt soffbord mellan dem. Det rektangulära soffbordet har en klassisk form, som ofta är mycket enkel att möblera med till olika soffor och rum.

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

  • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
  • Dammtorka regelbundet.
  • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
  • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play