2024 - 6 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Tessa barpall

Tessa barpall

Print this page
Maxa stämningen i köket med Tessa barpall i rustik industriell design! Barstolen är tillverkad i rustikt mangoträ och har en skön sits i brunt läder. Benen har ett dekorativt tryck i industriell design. Stolen har ett bekvämt fotstöd i metall.

Sitthöjden är 76 cm och passar till barbord och lite högre köksöar.

Mangoträet har en vacker rå yta, som ger massor med personlighet och hemtrevnad till bänken! Mangoträ är ett snabbväxande träslag som används först när trädet inte längre bär frukt.
Läs mer
1 870 kr
Visa prishistorik

Beställningsvara

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Brun
Längd41
Bredd41
Höjd76
MöbeltypBarpall
VarumärkeMöbelmästarna

Detaljerad information

En barpall ger en inbjudande atmosfär för samvaro och socialt umgänge. Den gör det möjligt för gästerna att vara nära umgås med dig medan du förbereder maten. Det blir en naturlig samlingsplats där familj och vänner kan koppla av och umgås medan du lagar mat.

Barpallen är perfekt för mindre ytor! Om du har en liten köksyta kan en barpall vara den perfekta lösningen för att utnyttja utrymmet optimalt. Den tar betydligt mindre plats än traditionella matstolar och kan enkelt skjutas under bardisken eller köksön när den inte används. Det ger dig mer rörelsefrihet och skapar en öppen känsla i rummet.

En barpall är en mångsidiga möbel som kan användas för flera aktiviteter. Den är perfekt för att arbeta vid en hög köksö eller bardisk, vilket skapar en bekväm arbetsplats för att läsa recept, surfa runt, eller hjälpa barnen med läxorna. Du kan också använda den som ett extra sittplatser när du har gäster, eller som en bekväm plats att ta en snabb frukost på.

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

  • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
  • Dammtorka regelbundet.
  • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
  • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play