2024 - 7 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Karin barbord

Karin barbord

Satsa på ett riktigt bra och vackert designat barbord. Karin har en air av luftighet över sig och har en ljuvlig bordsyta i rustikt, ljust mangoträ. Mangoträet utstrålar mjukhet och värme, något som vi gärna vill ha runt bordet! Benen är i svart stabil metall.

I serien ingår även Karin barstol och Karin skåp, en duo som tillsammans med barbordet lyfter inredningen till höjderna!

Barbordet är 120 cm långt och passar för 4 - 6 personer.
Läs mer
4 400 kr
Visa prishistorik

Beställningsvara

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Ett barbord är perfekt för att bjuda in vänner och familj till en social tillställning. Det ger en avslappnad atmosfär där man kan umgås och njuta av god mat och dryck. Det är trevligt att samlas kring barbordet när festen börjar och njuta av snacksen tillsammans. 

Om du har en liten bostad eller en begränsad yta i ditt hem eller företag, kan ett barbord vara en platsbesparande lösning. Det tar upp mindre utrymme än ett vanligt matbord och ger ändå tillräckligt med plats för att servera mat och dryck.

Ett barbord kan användas för mer än bara att äta och servera mat och dryck vid. Det kan också fungera som en arbetsyta eller som ett ställe att spela spel eller kort på.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik