2024 - 6 - 24

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Mästarpris

  • Hem
  • Granhult pinnstol 4-pack

Granhult pinnstol 4-pack

Granhult pinnstol har en enkel design med mjuka former. De svarvade pinnarna känner vi alla igen. De signalerar en svensk, klassisk stolsmodell, som vi känner oss hemma i. Granhult har en litet skålad sits, vilket gör att du sitter skönt på stolen, utan att glida iväg.

Granhult pinnstol finns i vitlackat gummiträ, svartlackat gummiträ, grålackat gummiträ och vitpigmenterad oljad ek.

Priset gäller för alla 4 stolar. Lägg "1" i varukorgen för att få 4 stolar.
Läs mer
MÄSTARPRIS
i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

4 760 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

En pinnstol är mer än bara en bekväm plats att sitta på - det är en tidlös klassiker som har varit en favorit bland möbeldesigners och inredningsentusiaster i generationer. Med sin eleganta och enkla design passar pinnstolen in i alla typer av heminredningar, från traditionell till modern. 

Stolsmodellen är också ett utmärkt val för dem som värdesätter ergonomi och hälsa. Dess enkla, böjda form ger stöd för ryggen och främjar en god hållning, vilket kan hjälpa till att minska belastningen på rygg och nacke. 

Pinnstolen har en lång historia. Den har sitt ursprung i England, därfirån spreds den till USA och blev mäkta populär i New York. Vidare kom den till Skandinavien och har blivit en av våra mest klassiska stolsmodeller.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Kontakta butik