2024 - 6 - 24

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Nala barskåp

Nala barskåp

Nala barskåp har en rustik och stilren design på samma gång. Mangoträet har en vacker rå yta, som ger massor med personlighet och är en ljuvlig blickpunkt i rummet! Barskåpet har plats för 15 liggande vinflaskor, samt tre hyllor i dörren med fallskydd för ytterligare flaskförvaring. Skåpet har också två lådor för förvaring, ett öppet hyllplan och en vinglashållare. och mycket annan förvaring för drycker och dess tillbehör.

Barskåpet är enkelt att öppna stänga, samt flytta, tack vare sina hjul.
Läs mer
7 480 kr
Visa prishistorik

Beställningsvara

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Nala barskåp är tillverkat i mangoträ och har detaljer i svart metall. Mangoträ är ett snabbväxande träslag som används först när trädet inte längre bär frukt.

Vårt stora barskåp Nala är den perfekta lösningen för vin- och dryckesälskare som vill ha en stilren och funktionell lösning för att förvara sina viner. Dess rymliga och praktiska inredning gör att du kan förvara många flaskor på ett säkert sätt, samtidigt som det ger en elegant touch till din inredning. Det är en praktisk lösning som lyfter fram din vinsamling. Dess unika design ger en imponerande syn på dina viner och gör det enkelt att välja och servera dina favoritviner till dina gäster.

Investera i Nala och ta din vinupplevelse till en helt ny nivå av stil och funktionalitet! Barskåpet är både praktiskt och elegant och garanterar att du kommer att njuta av dess fördelar i många år framöver. Beställ ditt barskåp idag och förvara dina favoritviner på ett säkert och organiserat sätt, samtidigt som du ger en elegant touch till din inredning!

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Kontakta butik