2024 - 5 - 22

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Eden Gångmatta Mörkgrå

Eden Gångmatta Mörkgrå

InHouse Group

Print this page
Eden är mörkgrå gångmatta i ull. Den är enkel och stilren och passar lika bra i sovrummet, vardagsrummet som i köket. Eden är ett fint exempel på modern skandinavisk design som alltid är rätt.

Mattan är vävd i ett tvåfärgat garn och har därför en livfull melering. Det är en slät matta och är lätt att dammsuga. Den är också tunn, vilket gör den lätt att flytta och skaka av.

Denna variant är mörkgrå, men mattan finns i flera färger och storlekar. Kombinera gärna storlekar och färger!
Läs mer
795 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Mörkgrå
Längd200
Bredd75
Volym0.0075
MaterialUll
Storlek
  • 75x200
MöbeltypGångmatta
VarumärkeInhouse Group

Detaljerad information

Ullmattor har många fördelar. Ullen är naturligt värmereglerande och svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt. Ull är ett naturmaterial som använts av människan till kläder i tusentals år. Tack vare sin unika slitstyrka är ett utmärkt material till saker vi använder mycket och ofta, som mattor. Ullmattor är också idealiska ur rengöringssammanhang. Ull är ett naturmaterial som innehåller lite fett, vilket gör mattan naturligt smutsavvisande. Smutsen, eller spilld vätska lägger sig ofta på mattans yta och är lättare att ta bort. Om du får en våt fläck på mattan, sug då upp den med hushållspapper. Dammsuga mattan ofta, så att inte grus och annan smuts ger slitage på fibrerna. Då får du en matta som håller i många år framöver!

Mattan är producerad av InHouse Group, som tillverkar alla sina mattor enligt SA 8000-certifieringen. Det är en certifiering som bygger på FN:s konventioner om mänskliga rättigheter och nationell arbetslagstiftning, som tillexempel förbjuder barnarbete och ser till att arbetstagarna har en rimlig lön, bra arbetsmiljö och arbetstid.