DET HÄR ÄR MÖBELMÄSTARNA!

VI ÄR DET VI HETER - MÖBELMÄSTARE!

Butikerna i vår kedja har funnits länge, ibland i flera generationer. Vi vet var våra möbler kommer ifrån, hur de är konstruerade och hur de olika materialen fungerar. Eftersom vi brinner för det vi gör så har vi också skapat oss stor kunskap genom åren och vi fortsätter att utvecklas hela tiden. Allt för att du ska känna dig trygg i våra händer.


MED DIG I FOKUS

Vi vet att ett möbelinköp är en stor affär. Vi har full respekt för att det krävs betänketid, att alla har olika förutsättningar och vikten av att få vad man förväntar sig. Vi tar ansvar för de produkter och tjänster vi förmedlar och välkomnar dig som kund med ett öppet sinne och ett genuint intresse. Vi är måna om att allt som har att göra med ditt möbelköp ska bli så bra som möjligt och vi sätter stolthet i att alltid hitta den bästa lösningen och göra det lilla extra för dig.


RÄTT KVALITET

Våra priser är inte de lägsta på marknaden, inte heller de högsta. Men där mittemellan har vi funnit en fin balans mellan ett rimligt pris och riktigt bra möbler av fin kvalitet. Detta är vad vi menar med rätt kvalitet.


SORTIMENT
Möbelmästarna erbjuder dig ett brett sortiment för hela hemmet, alltifrån den lilla kroken i hallen, till sovrummets sköna säng. Våra möbler finns i flera prisklasser, för att du ska ha möjlighet att finna något som passar dig, var du än är i livet. Vi arbetar för att din vardag ska bli vackrare och bättre.

Välkommen till våra butiker, så hjälper vi dig att hitta möbler som passar dig och ditt hem! För frågor om våra produkter kan du vända dig till vår kunniga butikspersonal.
Hitta din närmaste butik här!


NYHETSBREV OCH INTEGRITETSPOLICY
Var först med att veta det allra senaste från oss! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspiration, tips om trender, nyheter och unika rabatterbjudanden direkt via e-post.

Givetvis hanterar Möbelmästarna dina uppgifter med respekt och i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR. Se vår integritetspolicy för fullständig info. Du kan självklart om du önskar, avsluta din prenumeration enkelt via länk i e-postutskicket.


KONTAKTA OSS
Har du frågor om Möbelmästarna och vår verksamhet är du välkommen att höra av dig till: info@mobelmastarna.se

Söker du medlemskap, kontakta VD Dennis Andersson: dennis@mobelmastarna.se

Möbelmästarna Syd AB
Fabriksgatan 24
571 68 Malmbäck
0380 – 66 01 37