2024 - 6 - 23

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Sigtuna sänggavel 105 cm

Sigtuna sänggavel 105 cm

Print this page
Boosta ditt välmående med att inreda med trä i ditt sovrum! En sänggavel i trä ger en vilsam, naturlig känsla till dagen och natten. Sigtuna sänggavel 105 cm är en lättplacerad huvudgavel som blir ett fint komplement till din säng. Den passar till en 105 cm bred säng, en bred enkelsäng. Stilen på sänggaveln går tillbaka ända till allmogemöblerna som tillverkades för hand på 1800-talet. Det vackra ribbade mönstret är både harmoniskt och energirikt - en perfekt kombination för sovrummet!

Sigtuna sänggavel passar dig som vill köpa en sänggavel i klassisk svensk design med hög kvalitet! En sänggavel att älska år efter år!
Läs mer
3 895 kr
Visa prishistorik

Välj Färg

Finns i följande kampanjer

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Vitpigmenterad
 • Ek
 • Svart
 • Vit
Bredd105
Höjd110
Tillverkad iEuropa
MöbeltypSänggavel
VarumärkeMöbelmästarna

Detaljerad information

Matcha med Sigtuna sängbord, Åre byrå och håll ihop den röda tråden i sovrummet!

Sänggaveln finns i massiv oljad ek, massiv vitoljad ek, vitlackad mdf, eller massiv svartbetsad bok.

Sigtuna finns även i storlekarna 90 cm, 120 cm och 180 cm. Djupet är 2,5 cm. Fotot på gaveln avser en 90 cm gavel.

Sigtuna sänggavel monteras antingen i sängen, eller skruvas fast i väggen. Den går även ställa löst men den rekommenderas att fästas.

Vad finns det för fördelar med en ribbad sänggavel i trä?

Tidlös elegans: En ribbad sänggavel i trä ger omedelbart en känsla av tidlös elegans och klassisk charm till ditt sovrum. De rena linjerna och det enkla, men sofistikerade. Denna design kompletterar alla inredningsstilar. Oavsett om du har en modern, skandinavisk eller mer traditionell inredning, kommer en ribbad sänggavel i trä att bli en iögonfallande och stilfull detalj att vila ögonen på.

Naturlig skönhet: Trä är ett material som förmedlar en känsla av genuinitet och värme. Med en ribbad sänggavel i trä får du njuta av den naturliga skönheten och unikheten hos detta hållbara material. 

Bekvämlighet och stöd: En ribbad sänggavel i trä är inte bara en vacker inredningsdetalj utan erbjuder också praktiska fördelar. Den ger bekvämt stöd när du sitter upprätt i sängen och läser en bok eller tittar på TV. Dess ribbade konstruktion ger också extra stabilitet och hållbarhet, vilket gör att sänggaveln kan stå emot daglig användning och behålla sin form och kvalitet under lång tid framöver.

Återplantera träd med Möbelmästarna

När du köper en produkt märkt med trädet bidrar du till att motverka klimatförändringarna

Som en del av Attenborough Forest, ett globalt trädplanterings- och skogsbevarandeprojekt, arbetar vi för att återställa biologisk mångfald och motverka klimatförändringarna. Att värna om våra skogar och de djur som lever i dem är något vi på Möbelmästarna tycker är jätteviktigt! Därför har vi valt att på vårt sätt göra en insats där även du som kund är med och bidrar till arbetet som Attenborough Forest gör.

Genom att köpa en av möblerna och produkterna märkta med trädet bidrar du till att träd planteras, den biologiska mångfalden återställs och lokalsamhällen stärks! Många bäckar små gör sitt för att göra skillnad, och genom din handling skapar vi tillsammans en friskare planet.

Skötselråd för trä

Det populäraste materialvalet trä finns i flera olika varianter och ytbehandlingar. De vanligaste träslagen i vårt sortiment är bland annat, ek, ask, björk och bok. Beroende på vilket träslag och ytbehandling du väljer så behöver de tas om hand på olika sätt för att de ska hålla sig fina under en längre tid.

Allmänna skötselråd för trä:

 • Undvik starkt solljus och håll avstånd från element och andra värmekällor.
 • Dammtorka regelbundet.
 • Använd möbeltassar under benen för att skydda golvet.
 • Om du köper en oljad möbel ska denna oljas in innan användning.


play