2024 - 6 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Allium bordslöpare 35x120 cm

Allium bordslöpare 35x120 cm

Ekelund

Print this page
Allium bordslöpare gestaltar den vackra lökväxten med sina långa stjälkar och de små oemotståndliga blommorna, samlade i en bollformad flock. Det är en verkligt uttrycksfull växt!

Bordslöparen är tillverkad av 100% ekologisk bomull och är GOTS-certifierad vilket ger dig som kund en garanti att produkten har tillverkats under miljömässig produktion som lever upp till sociala kriterier.

• 100% ekologisk bomull
• Svensktillverkad
• Slittåligt material i hög kvalitet
Läs mer
450 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 1-2 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
  • Lila
Längd120
Bredd35
Material100% Ekologisk Bomull
Tillverkad iSverige
Vikt0.19
MöbeltypLöpare
VarumärkeEkelund

Detaljerad information

Allium bordslöpare har en historia som sträcker sig över 300 år tillbaka i tiden. I slutet av 1600-talet började man tillverka produkter med hög kvalitet, med fokus på form och tradition i Viskadalen, Västergötland. Området kännetecknades av stark sammanhållning, entreprenörsanda och en envishet som präglade dess invånare. Ekelunds kvalitétstextil och varumärke fyller ett syfte även idag. Människor värdesätter ett hållbart alternativ och värnar om miljön, nu mer än någonsin. Det är därför Ekelunds vävstolar fortfarande slår, som ett hjärtslag, där de är ådrorna som fyller dem med nya idéer för att sedan bli en ny tradition för älskade hem.

Designen för Allium har Betty Svensson gjort. Den stora inspirationskällan är naturen för Betty. Naturens skönhet och komplexitet har alltid fascinerat henne. Betty jobbar för att efter att inkorpurera dess skiftande former och färger i sina alster. Varje mönster som hon skapar berättar en historia om naturens underverk.

Bordslöparen tvättas i maskintvätt 60°C. Tvätta med liknande kulörer och utan sköljmedel. Den ska inte torktumlas. Skaka ut handduken ordentligt efter tvätt och häng upp den för torkning. För bästa resultat, stryk löparen, lätt fuktig i längdriktning. Tips! För extra bra resultat, forma löparen direkt efter att du skakat ut den.