2024 - 5 - 18

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
  • Hem
  • Dream bäddsoffa

Dream bäddsoffa

Print this page
Dream soffa är en ultimat möbel för dig som vill leva flexibelt. Soffan förvandlas enkelt till en sovplats för en eller två personer. Det är en stilren soffa i minimalistisk design, som passar till alla inredningsstilar. Soffan har fina indragna sömmar som detalj.

Dream är justerbar i tre olika positioner. Du väljer mellan upprätt sittposition, lutande position och det plana läget när använder soffan som sovplats.

Soffan är klädd i det slitstarka, mörkgrå tyget Enjoy. De rektangulära benen är tillverkade i svart metall och är 20 cm höga. Det gör det enkelt att komma under soffan med dammsugaren.

Dream är soffan som passar perfekt för en liten boyta, ungdomsrummet och gästrummet.
Läs mer
2 995 kr
5 990 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Bistro soffbord Ø90 cm
Bistro soffbord Ø90 cm

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

2 990 kr

Välj Färg

För att se leveranstid, välj alternativ ovan

Produktdetaljer

Specifikationer

Bredd200
Djup124
Höjd91
Sitthöjd43
Sittdjup55
Volym0.607
MaterialPolyester/nylon
Ben / Fot / UnderredeMatt svart metall pulverlackerad
Tillverkad iAsien
Tygets färgMörkgrå
MöbeltypBäddsoffa
VarumärkeMöbelmästarna

Detaljerad information

Dream är en så kallad klick-klacksoffa och är utrustad med en klick-klackmekanism, som gör att du mycket enkelt kan fälla soffans rygg bakåt och få en övernattningssäng.

Helt utfälld är soffan 124 cm bred. Maxvikt för varje sida av sängen är 110 kg. 

 

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

  • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
  • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
  • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
  • Dammsug möbeln regelbundet.
play