2024 - 5 - 18

 • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
 • Om oss
 • Nyhetsbrev
ButikerKontakt
 • Hem
 • Fiona fåtölj ekben

Fiona fåtölj ekben

Print this page
Upplev den goa komforten och elegansen med vår lilla clubfåtölj, Fiona! Denna fåtölj är den perfekta möbeln för att skapa en mysig och avkopplande atmosfär i ditt hem. Med sin lilla och kompakta design passar den perfekt i alla rum, från vardagsrummet till sovrummet.

Fiona fåtölj är tillverkad av högkvalitativa material och är konstruerad för att ge dig en bekväm och avkopplande sittupplevelse under många år.

Fiona är, trots sina nätta mått, en mycket stabil fåtölj.

Fiona finns i ett stort antal tyger och färger. Du kan även köpa fåtöljen i läder. Här i webshopen kan du köpa den i det stilrena tyget Storm, färgen heter Mustard, en vackert mjuk gul färg. Benen är i oljad ek.

Välkommen till någon av Möbelmästarnas fysiska butiker om du önskar ett annat utförande!
Läs mer

Mästarpris

i

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. priserna är lägre än de rekommenderade priserna från leverantören men är inte rabatterade priser. mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Även våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.

5 120 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-6 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Komplettera med

Textile Clean & Protect

Leveranstid 5-7 Arbetsdagar

Produktdetaljer

Specifikationer

Färg
 • Gul
Bredd83
Djup72
Höjd82
Sitthöjd42
Sittdjup48
Volym0.47
MaterialTyg
RyggKallskum
SitsKallskum
StommeMassivt trä
Ben / Fot / UnderredeEkben
LevererasMonterad
Tillverkad iEuropa
Tygets namnStorm
Tygets färg11328-15 Mustard
Vikt17.6
Vikt inkl emballage18
Komfort
 • Medium/fast
MöbeltypTygfåtölj
VarumärkeBurhéns

Detaljerad information

Vill du veta något om clubfåtöljens ursprung? De första clubfåtöljerna tillverkades i slutet av 1800-talet. De användes på engelska privata klubbar och herrklubbar. Signalementet för dem var en generös och bekväm sits med en låg rygg och djupa armstöd. 

En clubfåtölj, som Fiona, är en typ av sittmöbel som är känd för sin klassiska och eleganta design. Idag är de populära som en tidlös möbel i både privata- och offentliga rum.

Clubfåtöljer är omtyckta för sin komfort, kombinerat med den lilla plats de tar i rummet. Den djupa sittytan och de välstopplade sittdynorna, gör det möjligt att sjunka ner och koppla av i en bekväm position. Armstöden ger extra stöd och komfort, vilket gör det möjligt att sitta under långa perioder utan att känna sig obekväm.

Oavsett om du använder den för att skapa en mysig läshörna, som en plats att koppla av och titta på TV, eller som en elegant sittplats i ditt vardagsrum, kommer en clubfåtölj att ge stil och komfort till ditt hem.

De kan också användas som extra sittplatser när du har gäster eller som en accentstol för att förhöja inredningen.

Tack vare clubfåtöljens kompakta storlek passar clubfåtöljen perfekt i olika rum i ditt hem. Oavsett om det är i vardagsrummet, biblioteket eller sovrummet kommer den att skapa en fristad av avkoppling och elegans. 

Sammanfattningsvis är clubfåtöljer en smart investering för alla som vill ha en bekväm och elegant möbel för sitt hem. Med sin tidlösa design, höga komfortnivå och mångsidiga funktioner, är clubfåtöljer den perfekta möbeln för att förhöja din inredning och ge dig en avkopplande sittupplevelse.

Ladda ner

 • Fiona faktablad.pdf

  Klicka här

Mästarpris - Extra fördelaktigt

Mästarpriser på Möbelmästarna är extra fördelaktiga priser som vi förhandlat fram för våra kunder. Tack vare våra goda kontakter med flera olika möbeltillverkare kan vi erbjuda detta. Priserna är alltid lägre än de rekommenderade priserna från tillverkaren men är inte rabatterade priser. För att göra det så bra som möjligt för våra kunder förhandlar vi inte fram kampanjpriser utan ser till att ni får lägre fasta priser på utvalda produkter. Mästarpriser är fasta och inte tidsbegränsade. Det gör att du alltid kan känna dig trygg med att få ett bra pris på dessa möbler när det passar dig. 

Det ska nämnas att våra mästarpriser kan påverkas av prisändringar och yttre faktorer i likhet med andra möbler. Skillnaden är att Mästarpriser inte är relaterade till kampanjer eller är att ses som ett rabatterat pris.


Skötselråd för textil

Eftersom det finns textilmöbler i alla möjliga former och färger är det därför viktigt att du lär dig att ta hand om din möbel på rätt sätt. Det är inte bara slitstyrkan som avgör hållbarheten på textilmöbler som många tror. Har man bara rätt skötsel så kan även tyg med låg slitstyrka hålla i många år.

Allmänna skötselråd för textil:

 • Skydda dina textilmöbler från direkt solljus.
 • Ta bort fläckar omedelbart genom att suga upp med en trasa, gnid inte. Vid användning av fläckborttagningsmedel bör du först prova medlet på en mindre synlig del av tyget.
 • Impregnera gärna din möbel med textilspray innan användning. Smuts och fläckar är då lättare att få bort.
 • Dammsug möbeln regelbundet.
play