2024 - 7 - 13

  • FRI HEMLEVERANS ÖVER 10 000 KR - ALLTID FRI FRAKT TILL BUTIK - BESÖK EN AV VÅRA 25 BUTIKER
  • Om oss
  • Nyhetsbrev
ButikerKontakt

Svensktillverkad

  • Hem
  • Lady snurrfåtölj i läder

Lady snurrfåtölj i läder

Stilfull och klassisk- det är Lady snurrfåtölj! Fåtöljen ger dig en riktigt skön sittkomfort och har en praktisk snurrfunktion. Här visar vi fåtöljen i läder/konstläder Rustik Antik, ett oxblodsfärgat läder, och med fot i mörkbetsat trä.

Kombinera fåtöljen med pall, eller en soffa ur serien Lady och få en vacker helhet där hemma! Lady är tillverkad i Sverige.

Varmt välkommen in i en av våra butiker om du önskar fåtöljen i annat läder eller tyg!
Läs mer
9 095 kr
Visa prishistorik

Leveranstid 5-6 Veckor

Fri hemleverans över 10 000 kr

Räntefri delbetalning 24 mån

Fri frakt till butik

Produktbeskrivning

Lady finns i flera kombinationer, tyger och läder. För mer information, se faktabladen nedan.

Det finns flera fina egenskaper hos en läderfåtölj:

Hållbarhet: Läder är ett naturligt slitstarkt material som är känt för sin hållbarhet. En fåtölj i läder kan stå emot daglig slitage och hålla sig i gott skick under många år. Lädret är också resistent mot fläckar och spill, vilket gör det enklare att rengöra och underhålla.

Stil: Läder ger en klassiskt elegant look till en fåtölj och kan passa in i många olika inredningsstilar. 

Komfort: Läder är ett mjukt och följsamt material som formar sig efter din kropp när du sitter i fåtöljen. Det ger en bekväm och avslappnande sittupplevelse. 

Enkel att underhålla: Fåtöljer i läder är lätta att rengöra och underhålla. Det räcker oftast med att torka av dem med en fuktig trasa för att hålla dem rena och fräscha. 

Investering: En fåtölj i läder är vanligtvis en investering som kan hålla i många år framöver. Även om det initiala priset kan vara högre än för en fåtölj i tyg, så kan en fåtölj i läder vara mer hållbar och behöver inte bytas ut lika ofta.

 

Sammanfattningsvis är en fåtölj i läder ett bra alternativ för alla som söker en hållbar, elegant och bekväm möbel för sitt hem. Med en fåtölj i läder kan du få en klassisk look och en mjuk och följsam sittupplevelse samtidigt som du har en möbel som är enkel att rengöra och underhålla.

Specifikationer

Recensioner

Skötselråd

Ladda ner

Kontakta butik